parkinnn

Güncel

Nevzat Doğan Mardin'e gitti

Mardin’in Kızıltepe Belediyesi’nde görevlendirilen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, projelerin açılışlarını gerçekleştirmek ve temaslarda bulunmak üzere bir heyetle Mardin’e gitti.

22 Mart 2017 Saat: 16:04
Nevzat Doğan Mardine gitti
Nevzat Doğan Mardin'e gitti

HEYETLE GİTTİ

Belediye başkan vekili İbrahim Bulut, Özel Kalem Müdürü Gül Aşık, meclis üyesi Ersin Alparslan, Başkan Danışmanı Zeki Kutlu, Kocaeli Mardinliler Dernek Başbakanı Necmettin Kaya, Kocaeli Urfalılar Dernek Başkanı Cebrail Aydın, Mardinli iş adamı Gökhan Erdem, daire müdürleri ve basın mensuplarıyla birlikte Mardin’in Kızıltepe ilçesine gitti.

 

AÇILIŞLAR YAPILACAK

Başkan Doğan ve beraberindekileri taşıyan uçak saat 10.00’da Mardin Havaalanı’na indi. Doğan’ı burada belediyeye kayyum olarak atanan Kızıltepe Kaymakamı Ahmet Odabaş ile STK temsilcileri ve muhtarlar karşılayarak ‘hoş geldin’ dedi. Havaalanındaki sıcak ve samimi karşılamanın ardından Kızıltepe’ye geçildi. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, ilçedeki yoğun temasları sırasında ilk olarak çorba çeşmesinin açılışını gerçekleştirecek. Doğan, okullarda öğrencilere Kızıltepe Çocuk Dergisi dağıtıp, İzmit Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ‘CEPSİN’de çocuklarla birlikte film seyredecek. Başkan Doğan’ın bölgede çeşitli ziyaretlerde de bulunacağı kaydedildi.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑