parkinnn

Eğitim

POMEM sınavını Büyükşehir ile kazandılar

Sınavlara Ücretsiz Özel Yetenek Kursları ile hazırlandılar

11 Kasım 2016 Saat: 11:57
POMEM sınavını Büyükşehir ile kazandılar
POMEM sınavını Büyükşehir ile kazandılar

POMEM (Polis Meslek Eğitim Merkezi) sınavlarına, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kursları ile hazırlanan 59 genç, bu sınavlarda başarılı oldu. Öğrenciler Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği eğitimin kalitesi nedeniyle sınavlarda yüksek not aldı.

 

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞTIRDI

Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıl açtığı Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kursları, POMEM sınavına hazırlanan gençlerin de yüzünü güldürdü. Çok sayıda genç, bu sınavlara Büyükşehir Belediyesi’nin Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kurslarında hazırlandı. Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin sınavlarda başarılı olması için tüm imkânlarını ortaya koydu.

 

UZMAN EĞİTMENLER ÇALIŞTIRDI

POMEM adayları, sınavlara Büyükşehir Belediyesi’nin uzman eğitmenleri tarafından çalıştırıldı. Dersler;  İsmet Paşa Stadyumu, Atletizm Pisti, Derince Çınarlı Dere’de Spor Alanı ile 50. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Derince Çınarlı Alanı ve İsmet Paşa Stadyumu’nda öğrencilere kuvvet, dayanıklılık ve sürat egzersizleri yaptırıldı. taşıyan 50. Yıl Spor Salonu’nda ise parkura özgü teknik antrenmanlar gerçekleştirildi. 

 

BÜYÜKŞEHİR İLE BAŞARDIK, TEŞEKKÜRLER BAŞKAN

POMEM sınavını kazanan öğrenciler, başarılarını Büyükşehir Belediyesi’nin uzman eğitmenleriyle kutladı. Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden öğrenciler, “POMEM sınavı bilindiği gibi çok zor. Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı Ücretsiz Spor Özel Yetenek kursları bu nedenle bize büyük yarar sağladı. Son derece kapsamlı bir kurs döneminden geçtik. Eğitmenlerimiz bizlerle tek tek ilgilendi. Moral motivasyon kazandırdı. Bunun yanı sıra en önemli unsur ise bu kurslara tek kuruş ücret ödemedik. Bu önemli katkı için Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑