parkinnn

Spor

Şener Yılmaz'dan milli boksöre destek

25 Haziran'da gerçekleşen 19. Akdeniz Oyunları'nda üçüncü olarak ülkemize bronz madalya getiren, Çayırovalı milli boksör Samet Gümüş, ayağının tozuyla Şener GYD Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yılmaz'ı ziyaret etti.

20 Temmuz 2022 Saat: 19:23
Şener Yılmazdan milli boksöre destek
Şener Yılmaz'dan milli boksöre destek

Cezair'de düzenlenen müsabakalarda Türkiye'yi temsil eden ve yurda madalyayla dönen milli boksör Gümüş, başarılı skorlara bir yenisini daha ekledi. 52 kiloda 2022 Avrupa U22 Şampiyonu da olan Samet Gümüş, yurda döner dönmez ilk iş olarak iş insanı Şener Yılmaz'ı ziyaret etti.
Şener Yılmaz'ı Tuzla merkez ofisinde babası Ahmet Gümüş ve Çayırova Sivaslılar Derneği Başkanı Yunus Kale ile birlikte ziyaret eden Gümüş, Yılmaz'a Sivasspor bayrağı hediye ederken , Yılmaz'dan da tam destek aldı. Şener GYD Başkanı Yılmaz, ''Samet kardeşimiz bölgemizin yetiştirdiği başarılı, şampiyon, gurur kaynağı bir boksörümüzdür. Ülkemizi dışarıda başarıyla temsil ederek, elde ettiği haklı gururunun mutluluğunu bizlere de yaşattığı için kendisini tebrik ediyorum. Ringlerde vurduğunu deviren Samet kardeşimiz , özel hayatında ise bir o kadar mütevazi ve efendi , örnek bir sporcumuzdur. Bundan dolayı , Şener GYD olarak kendisine her türlü desteği vermeye hazırız. Kendisi bölgemizin, ülkemizin gurur kaynağı, yüz akıdır. '' şeklinde konuştu.
Diğer yandan, boksa 2013 yılında babası Ahmet Gümüş'ün teşvikiyle başlayan , dokuz yılda yedi kez Türkiye şampiyonluğu kazanan 21 yaşındaki boksör, Gölge'ye hedeflerini açıklarken ise olimpiyat şampiyonu olmayı istediğini ve tüm çalışmalarını bu yönde yaptığını dile getirdi.
Halen Aski Kulübü'nün sporcusu olan şampiyon Gümüş, '' İlk antrenörüm Selim Vinçoğlu'nun üzerimde hakkı var. Olimpiyat şampiyonu olup şanlı bayrağımızı göndere çektirmek istiyorum, ülkemize altın madalya getirmek istiyorum. '' dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑