parkinnn

Spor

VASFİ AŞÇI’YA ADANA’DA GÖREV

Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası 23-26 Eylül 2021 tarihlerinde Adana/Sarıçam ilçesinde düzenlenecek.

22 Eylül 2021 Saat: 11:41
VASFİ AŞÇI’YA ADANA’DA GÖREV
VASFİ AŞÇI’YA ADANA’DA GÖREV

İlimizin başarılı Uluslararası Karate hakemlerinden Vasfi Aşçı Adana’da düzenlenecek olan bu önemli şampiyona’da görev yapacak. Vasfi Aşçı başarılı yönetimleriyle karate merkez hakem kurulunun gözde hakemleri arasında yer alıyor.  

Müsabakalar dört gün sürecek olup, 26 Eylül 2021 Pazar günü yapılacak milli takım seçmelerine ek olarak sadece Kadınlar Takım Kata Kategorisinde Milli Takım Seçmeleri yapılacaktır. Seçmelere her kulüpten tek takım katılabilecektir.  

 

Müsabaka kayıtları 17 Eylül Cuma günü 23.59’ a kadar Federasyon Sitesinde bulunan Müsabaka Kayıt Sistemi üzerinden yapılacak olup, kontrol listeleri Federasyon sitesinde yayımlanacaktır. Ferdi Lisansa sahip sporcular kayıtlarını Sicil Numaraları ile Web Sayfası Bilgi Bankası/Sicil Giriş bölümünden bizzat yapacaklardır. Belirtilen tarih ve saate kadar Müsabaka Kayıt Sisteminden kayıtlarını yapmayan kulüpler ve ferdi lisanslı sporcular, Kesin Kayıt günü kategori başına makbuz karşılığında Federasyona 25.00 TL ödeyerek yaptırabileceklerdir. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑