Güncel

Yol Bakım Timi yolların bakım ve onarımını yapıyor

Büyükşehir Yol Bakım Timi, kent genelinde bozuk, aşınmış yol ve kaldırım bırakmıyor

3 Ekim 2022 Saat: 11:17
Yol Bakım Timi yolların bakım ve onarımını yapıyor
Yol Bakım Timi yolların bakım ve onarımını yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi, Büyükşehir’in Solaklar Asfalt Şantiyesinde üretilen asfalt ile asfalt serimi, onarım çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele Bahçecik Düzlük Yolunda asfaltlama çalışmalarına başlayan Yol Bakım Timi, deforme olmuş beton yolu kazıyarak yerine asfalt serimine başladı. 4 kilometre uzunluktaki Bahçecik Düzlük yolunda ilk etapta 350 metrelik kısımda 500 ton asfalt serimi yapan Yol Bakım Timi, önümüzdeki günlerde tüm güzergâhı asfaltlayarak vatandaşın hizmetine sunacak.

 

KARTEPE ZİRVE YOLU BAKIMDAN GEÇTİ

Kocaeli’nin kış turizmi denince ilk akla gelen yerlerinden olan Kartepe Zirvesine ulaşımın sağlandığı 17 kilometre uzunluktaki ana yolda, ufak çaplı bozulmalar Yol Bakım Timi tarafından yapılan bakım ve onarım çalışmalarıyla giderildi. Yol Bakım Timi, İzmit Bağdat Caddesinde bozulmuş kaldırım taşlarının onarımını yaptı.

 

VATANDAŞ TALEP EDİYOR

Yollarda ve kaldırımlarda meydana gelen bozulmalar, çukurlar, deformasyonlar yaya ve araçlara olası bir zarar vererek kazalara sebebiyet vermemesi için hızlı bir şekilde talep edilen noktaya ulaşan Yol Bakım Timi, trafiği de aksatmadan onarım çalışmasını kısa bir süre içerisinde tamamlıyor. 153 Çağrı Merkezine vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetler, Büyükşehir Zabıta ve Fen İşleri ekiplerinin tespitleri sonrası müdahale ediyor. Vatandaşın talep ve şikâyetlerine hızlı bir şekilde geri dönüş sağlanarak çözüm üretiliyor, talebin mevcut durumu ve ilerleyişi ile ilgili vatandaşa bilgi aktarılıyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑