Ana Manşet Reklam

Spor

20 BİN LİRA ÖDÜLLÜ TURNUVA BAŞLADI

Şener GYD'nin geleneksel halı saha futbol turnuvası bu akşam start aldı.

8 Ocak 2023 Saat: 20:30
20 BİN LİRA ÖDÜLLÜ TURNUVA BAŞLADI
20 BİN LİRA ÖDÜLLÜ TURNUVA BAŞLADI

Bölgemizin çok tanınan başarılı gayrimenkul firması Şener GYD'nin, geleneksel hale gelen futbol turnuvasının kış sezonu start aldı.

Bu akşam saat 19.00'da Mutlukent'te bulunan Sportek Halı Saha Tesislerinde başlayan Şener GYD Kış Sezonu Halı Saha Turnuvası'nın başlangıç vuruşunu AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya vururken, açılışa siyasiler, STK temsilcileri ve kalabalık bir futbol sever topluluğu katıldı. 

İLÇE BAŞKANI KAYA, KUTLADI

Gebze İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanvekili Raif Öztürk , MHP Gebze İlçe Başkanvekili , sosyal medya fenomenleri ile dizi film oyuncularının da hazı bulunduğu turnuva açılışında birer konuşma yapan  Başkan Recep Kaya ve Hikmet Tatoğlu, Şener GYD ve Gebze Birlik Spor FK Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yılmaz'dan övgüyle bahsederken, turnuvaya katılan takımlara başarılar dilediler.

Turnuva şampiyonuna 20 bin lira para ödülü ve 3 günlük Antalya tatilinin hediye edileceği Şener GYD Kış Turnuvasında ikinci, üçüncü takımlarda para ödülü alacaklar. Ayrıca gol kralı da ödüllendirilecek. 

ŞENER YILMAZ TEŞEKKÜR ETTİ

Diğer yandan Başkan Şener Yılmaz, yaz sezonuna olduğu gibi kış turnuvasına da ilgi gösteren takımlara teşekkür ederek , '' Bölgemize renk, heyecan, farklılık kazandıran turnuvamız artık geleneksel oldu. Gençlerimize spora dair güzel bir kapı açtık. Onları başarıya adapte etmek için de para ödülümüzün miktarını artırdık. Kardeşlik, dostluk ve futbol bizimle daha güzel bir hale geldi. Her bir takım ve futbolcumuza başarılar diliyor, desteklerini eksik etmeyen sponsorlarımıza da teşekkür ediyorum. '' şekline konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑