parkinnn

Spor

Balkan Şampiyonu Dilovası’ndan

Hazar, Uzakdoğu Dövüş Sanatlarında Türkiye’yi üstün başarısıyla temsil etti.

19 Haziran 2014 Saat: 11:24
Balkan Şampiyonu Dilovası’ndan
Balkan Şampiyonu Dilovası’ndan

12 ülkenin içerisinde bulunduğu, Balkan Wushu  Federasyonunun düzenlemiş olduğu, Geleneksel Modern Taolu Sanda ve QINGDA Şampiyonası 12-15 Haziranda Sakarya da gerçekleşti. Bu yarışmadan Dilovası Belediyesi kick box ve kungfu-wushu okulu öğrencilerinden, 60  kiloda, ülkemiz adına yarışan  Hazar Vural, Türkiye için ringlere çıkarak ülkesini Şampiyonlukla (altın madalya) ödüllendirdi.

Romanya, Bulgaristan, Hırvatistan, Yunanistan, Bosna Hersek, Sırbistan, Makedonya, Slovenya, İtalya, Irak ve Arnavutluk’un  ülkemize rakip olduğu müsabakada Türk Bayrağını dalgalandıran Hazar Vural, toplamda 4 rakiple karşılaşarak altın madalyaya sahip oldu.

Kendisine çalışmaları boyunca destek olan Dilovası Belediye Antrenörü Hasan Yıldız, bu şampiyonada Milli Takım antrenörü olarak Hazar’a antrenörlük yaptı. Yıldız, azimli bir çalışmanın başarıyı getirdiğini, bu bağlamda öğrencisi Hazar’ın  Milli Wushu Takımı’nı temsilen, büyük bir başarıyı elde ederek İstiklal Marşımızı birincilikle okuttuğunu dile getirdi.

SPORCULARIMIZIN YANINDAYIZ

Başkan Toltar, kendisini ziyarete gelen Hazar ve Hocası Yıldız’a teşekkür ederek Dilovası sporcularının son zamanlarda gösterdiği başarıyı tebrik etti. Daha önce de Tavşancıl stadında sporcularla buluşan Başkan Toltar, “Dilovası sporu, başarılı gençlerimiz sayesinde çıtasını yükselterek ilerlemeye devam ediyor. Onların yanında olmak beni onurlandırıyor, sporcularımızın her zaman yanındayız.” dedi.

HAZAR DEVAM EDECEK

İlerleyen zamanda, spor kariyerinde daha büyük başarılar elde etmek istediğini belirten Hazar, “spor benim için bir vazgeçilmezdir. Dilovası keşfedilmesi gereken bir sporcu kentidir, keşfedildiği sürece benim gibi birçok arkadaş başarı gösterecektir. Elimden geleni yaparak spor hayatıma devam edecek, mümkün olduğu kadar yüksek dereceler elde ederek Dilovası ilçemiz için çalışacağım” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑