parkinnn

Spor

Başakşehir Club Brugge'ü eledi

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Club Brugge'ü 2-0 mağlup eden temsilcimiz Başakşehir, play-off turuna yükseldi.

3 Ağustos 2017 Saat: 09:31
Başakşehir Club Bruggeü eledi
Başakşehir Club Brugge'ü eledi

Başakşehir Club Brugge'ü eledi

Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Belçika'nın Club Brugge takımıyla karşılaştı. Deplasmanda rakibiyle 3-3 berabere kalarak tur için avantaj yakalayan Başakşehir, ilk yarıya çok iyi başladı.

GOLLER ADEBAYOR VE VİSCA'DAN

Temsilcimiz mücadelenin 7. dakikasında ilk golü buldu. Yeni transferlerden biri olan Clichy'nin sol kanattan güzel ortasına uçarak kafa vuruşu yapan Adebayor, Başakşehir'i öne geçirdi.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında da oyunun kontrolünü elinde tutan Başakşehir 34. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Adebayor'un çabasıyla ceza sahasında topla buluşan Visca, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi.

DEVLER LİGİ'NE BİR ADIM KALDI

Maçın ilk 45 dakikalık bölümünde skor avantajını yakalayan Başakşehir, ikinci yarıda da topa hakim olan taraftı. Tempoyu düşüren temsilcimiz rakibine gol şansı tanımadı ve karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Mücadeleyi kazanan temsilcimiz Başakşehir, Club Brugge'ü saf dışı bırakarak adını play-off turuna yazdırdı.

BAŞAKŞEHİR AVRUPA'YI GARANTİLEDİ

Şampiyonlar Ligi'nde play-off turuna kalan Başakşehir, bu turdaki rakibini de geçerse tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmış olacak. Turuncu-lacivertli ekibimiz play-off turunda elenmesi durumunda ise yoluna UEFA Avrupa Ligi grup aşamasından devam edecek. 

Böylece Başakşehir, bu sezon Şampiyonlar Ligi ya da UEFA Avrupa Ligi gruplarından birinde mücadele etmeyi garantilemiş oldu.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑