parkinnn

Güncel

Başbakan Kocaeli’yi seçti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Partililer’in Sur’da yaklaşık bir ay süren sokağa çıkma yasağının ardından vatandaşların mağduriyetini gidermek için Kocaeli ve Konya teşkilatlarına yardım toplama talimatı verdi. Kocaeli teşkilatları

18 Ocak 2016 Saat: 15:57
Başbakan Kocaeli’yi seçti
Başbakan Kocaeli’yi seçti

Diyarbakır Sur ilçesinde yaklaşık bir ay süren sokağa çıkma yasağının ardından yaşanan mağduriyete karşı AK Partililer harekete geçti. Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Partililer’in Sur’da yaşayan vatandaşların yanında olduğunu göstermek için Kocaeli ve Konya teşkilatlarına talimat verdi. Gıda, battaniye ve giyecek yardımı yapacak olan AK Parti Kocaeli teşkilatları, yardımları 20 Ocak Çarşamba günü Sur’a gönderecek. İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve beraberindeki heyet yardımları Sur’a kendileri götürmeyi planlıyor.

YARDIM GÖTÜRECEKLER

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Sur’da yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi ve AK Parti’nin bölgedeki sivil vatandaşların yanında olduğunu göstermek için Kocaeli ve Konya teşkilatlarını seçti. Teşkilat içi yapılacak olan yardım çalışmasında Sur’daki vatandaşlar için gıda, battaniye ve giyecek yardımlarında bulunulacak. Kampanyayı teşkilat içi tutan AK Parti Kocaeli teşkilatları, çarşamba gününe kadar tüm yardımları toplayacak. Toplanan yardımlar İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve bir grup yönetici tarafından Sur’a götürülmesi planlanıyor.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑