parkinnn

Spor

Bir spor salonu da Kandıra’ya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’ya yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekliyor. Başiskele’ye yapılması planlanan bin kişilik spor salonun bir benzeri de Kandıra’ya yapılacak. Salonda yer alacak olan antrenman odalarında aerob

27 Ocak 2014 Saat: 09:35
Bir spor salonu da Kandıra’ya
Bir spor salonu da Kandıra’ya

ÜÇ SPOR DALINDA MÜSABAKA  

Basketbol, voleybol ve hentbol ortak sahası bulunan salon amatör maçların yapılmasına imkan verecek. Salonda maçların seyri için bin kişi kapasiteli tribün yer alacak. 7 bin 150 metrekare alan üzerine kurulacak olan spor salonu 2 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip olacak.

 

DÖRT ANTRENMAN SOLONU

Spor salonu zemin ve bir kattan oluşacak. Salonun zemin katında basketbol, hentbol ve voleybol müsabaka sahası bulunacak. Salonda yönetim odası, protokol dinlenme salonu, sağlık, bayan ve bay soyunma odaları, doping kontrol ve hakem odası ile halkın kullanabileceği dört tane antrenman salonu yer alacak.

 

TAM DONANIMLI

Birinci kat ise büro, kantin, reji odası ve antrenör odasında oluşacak.

Yapı içersinde zemin kaplamaları mermer, seramik, pvc kaplama ve ahşap zemin kaplamaları kullanılacak. Salonun çatısı kenet çatı sistemi  şeklinde tasarlandı. Yapı çevresinde kontrollü girişi sağlamak amacıyla çevre duvarı ve üç adet giriş noktası bulunacak.

 

6 ŞUBAT’TA İHALE

Spor salonu yapımı üstlenecek firmayı belirlemek için Büyükşehir Belediyesi ihale yapacak. İhale salonunda yapılacak oturum, 6 Şubat Perşembe günü saat 10.30’da gerçekleşecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑