parkinnn

Spor

Bu maç nefesleri kesecek

2.Amatör kümede şampiyonluk mücadelesi veren iki ekibin mücadelesi nefes kesecek.

3 Mayıs 2023 Saat: 21:26
Bu maç nefesleri kesecek
Bu maç nefesleri kesecek

Kocaeli 2. Amatör Küme 2023 Köksal Söğüt sezonunun en iddialı karşılaşması bu hafta sonu Yavuz Selim ile Gebze Birlik FK arasında oynanacak.
Bölgemizin köklü futbol kulüplerinden biri olan Yavuz Selim Spor, sezonun ilk karşılaşmasında futbola gönül vermiş başarılı iş adamı Şener Yılmaz’ın kurduğu ve Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Grubun lider güçlü takımı Gebze Birlik FK’yı yenerek şampiyonluk mücadelesinde avantajlı duruma geçsede, ilerleyen haftalarda Gebze Birlik FK seri galibiyetlerle tekrar avantajı ele geçirdi.
G grubunun şampiyonunu tayin edecek karşılaşma öncesi her iki ekipte son hazırlıklarını yapıyor. 7 Mayıs Pazar günü saat 15.30’da Beylikbağı stadında oynanacak karşılaşma öncesi her iki kulübün başkanları yerel basına görüşlerini açıklayarak centilmenlik çağrısı yaptılar.
HEDEF ŞAMPİYONLUK
Yavuz Selim Spor Kulübü Başkanı Taner Aygün, yaptığı açıklamada telafisi olmayan bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek “ Sezonun iki iddialı ekibi futbolun seyir zevkinin zirve yapacağı bir müsabaka oynayacak. Takımımız nefes kesecek müsabaka için teknik ekibimizle birlikte son hazırlıklarını yaptı. Gebzeli sporseverlere unutamayacakları güzellikte bir maç izleteceğiz. Hedefimiz sezonu grubumuzda şampiyon olarak tamamlayarak 1. Amatör kümeye yükselmek. Sportmenliğin ve centilmenliğin galip geleceği bir müsabaka olmasını diliyorum.” Dedi.
CENTİLMENCE BİR MÜSABAKA BEKLİYORUZ
Gebze Birlik FK Başkanı Şener Yılmaz ise yaptığı açıklamada “ Sezona hedefler koyarak başlamıştık. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız bizi yanıltmadılar. Maç fazlası ile 6 puan önde ve lideriz. Hafta içi takımın yaptığı çalışmaları yakından takip ettim. Gebze Birlik FK, 2. Amatörün üstünde bir kadroya sahip. Bölgemiz futbolunda ismi olan çok köklü bir takım ile şampiyonluk maçı havasında bir maça çıkacağız. Gebze Birlik FK olarak büyük hedeflerimiz var. Kentimizi çok üst düzeyde futbolda temsil etmek istiyoruz. 13. Hafta müsabakası hayli iddialı iki ekibin mücadelesi olacak. Tüm futbolseverleri Beylikbağı stadında oynanacak müsabakaya davet ediyoruz. Centilmenlik ve sportmenliğin ön planda olduğu bir müsabaka bekliyoruz. İyi olan, iyi oynayan kazanacak ve kazanan ekip şampiyonluk için büyük avantaj sağlayacak. Aynı kentin iki ekibinin mücadelesini ben derbi olarak nitelendiriyorum. Çok keyifli bir karşılaşma olacağına eminim. Gebze Birlik FK olarak bu karşılaşmayı kazanarak şampiyonluk hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz.” Dedi.
GEBZELİ FUTBOL SEVERLERİ TRİBÜNE BEKLİYORUZ
KASKF Başkanı Murat Aydın ise 2. Amatör kümede şampiyonluk mücadelesi veren Yavuz Selim Spor ile Gebze Birlik FK karşılaşmasının bölgemizde futbol oynayan genç yetenekleri izlemek için önemli bir fırsat olduğunu belirterek “ Her iki ekibe de başarılar diliyorum. Karşılaşma sonunda kim galip gelirse gelsin kulüp yöneticilerinin ve futbolcularımızın elele staddan ayrılması bölgemiz futbolunun kalitesini ve centilmenlik ruhunu ortaya koyacaktır. Dostluk ve kardeşliğin kazandığı bir maç bekliyoruz. Heyecanın en düzeyde yaşanacağı bir müsabaka her iki ekibi de sezon boyunca takip etme fırsatı buldum. Çok yetenekli ve başarılı futbolculardan kurulu iki takım. Pazar günü Beylikbağı stadında tribünlere gelecek futbol severler çok kaliteli bir müsabaka izleme imkanı bulacaklar.” Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑