Ana Manşet Reklam

Spor

Büyükakın: Sporda akademik aklı çok iyi kullanmalıyız

Başkan Büyükakın, Türkiye Yüzme Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği’nin düzenlediği organizasyonla hakemler ve kulüp başkanları ile kulüplerin yöneticileriyle bir araya geldi

24 Nisan 2023 Saat: 14:53
Büyükakın: Sporda akademik aklı çok iyi kullanmalıyız
Büyükakın: Sporda akademik aklı çok iyi kullanmalıyız

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Türkiye Yüzme Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği’nin düzenlediği organizasyonla kulüp yöneticileri, antrenörler, hakemler ve milli sporcular bir araya geldi. Türkiye Yüzme Federasyonu Kocaeli İl Temsilcisi Talha Altuntaş ev sahipliğinde gerçekleşen birliktelikte Kocaeli’nin spor kenti markasının gelişimine dönük değerlendirmelerde yapıldı.  

 

“AKADEMİK AKLI BU ALANLARDA ÇOK İYİ KULLANMALIYIZ”

“Kocaeli’nin sporun başkenti olması yolunda çalışıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Bu noktada ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bunun için gerek tesisleşme gerekse altyapıların gelişmesi noktasında çalışmalarımız ve desteklerimiz devam ediyor. Elbette hep birlikte amatör spora destek vermenin gayreti içindeyiz. Doğru bir tasarımla mevcut potansiyeli daha da yukarı çıkartabiliriz. Disiplinli bir çalışmayla birlikte bilimi ve akademik aklı bu alanlarda çok iyi kullanmalıyız” ifadelerini sarf etti.

 

“TÜM DİNAMİKLERE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR”

Su sporları noktasında Kocaeli’nin daha ileriye gidebileceğine dönük sözlerin ifade edildiği buluşmada, “Kocaeli, iki denize ve Sapanca Gölü’ne sahip olma avantajına sahip bir şehir” vurgusu yapan Başkan Büyükakın, “Şehir olarak sporda yakaladığımız başarıyı daha da yukarıları taşımak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin de desteğiyle spor kenti markasını Kocaeli’de oluşturacağız. Sizlerin desteği olmazsa bizim tek başımıza yaptıklarımızın bir anlamı olmaz. Kocaeli’deki sportif başarıyı elde etmek için tüm dinamiklere büyük görev düşüyor” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑