parkinnn

Spor

Büyükşehir’in Gençleri, Bir Harika

Samsun’da yapılan Türkiye Gençler Judo Şampiyonası’ndan Büyükşehirli Judocular beş dereceyle döndü

28 Ocak 2014 Saat: 10:45
Büyükşehir’in Gençleri, Bir Harika
Büyükşehir’in Gençleri, Bir Harika

Alt yapıya büyük öneme veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü,  çalışmalarını bu doğrultuda sürdürürken, hafta sonu yapılan Gençler Türkiye Judo  Şampiyonası’nda da madalyaları bir bir aldı. Fas’ta yapılan Afrika Kupası’nda genç bayan judocu Sebile Akbulut’un gümüş madalya kazanmasının ardından, genç judocular da Türkiye şampiyonasında madalyaları topladı.

 

ŞAMPİYONAYA 51 İLDEN 573 JUDOCU KATILDI

Geçtiğimiz yıl Kocaeli’de yapılan şampiyonada, beş Türkiye üçüncülüğü kazanan mavi beyazlı genç judocular, bu yıl Samsun’da yapılan şampiyonada ise iki şampiyonluk, bir ikincilik, iki de Türkiye üçüncülüğü kazanarak yeni bir başarı sağladı. 51 ilden, 356 erkek, 217 bayan toplam 573 sporcunun katıldığı şampiyonada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü 21 genç sporcuyla hazır bulundu. Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapılan şampiyonada mavi beyazlılar, 16 sıklette beş derece elde etti. 

 

SEKİZ GENÇ JUDOCU, MİLLİ TAKIMDA

70 kiloda Mihriban Öner ve 81 kiloda Muhammed Ali Çeçenoğlu Türkiye şampiyonu olurken, 81 kiloda İslam Abanoz gümüş madalya kazanarak Türkiye ikincisi oldu.+78 kiloda Zeynep Becerikli ve 78 kiloda Melisa Yılmaz Türkiye üçüncüsü oldu. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara protokol tarafından madalyaları verildi. Öte yandan şampiyonanın ardından dereceye giren Kağıtsporlu sekiz judocu, milli takım seçmelerinde başarılı olarak milli takıma seçildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑