parkinnn

Spor

Büyükşehir spor tesislerine gözü gibi bakıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında hizmet veren spor tesislerine adeta gözü gibi bakıyor. Sporun alt yapısına sunulan ve vatandaşlara ait olan tesislerin bakım çalışmaları titizlikle takip ediliyor. Yapılan tüm çaban

24 Ocak 2014 Saat: 11:24
Büyükşehir spor tesislerine gözü gibi bakıyor
Büyükşehir spor tesislerine gözü gibi bakıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında hizmet veren spor tesislerine adeta gözü gibi bakıyor. Sporun alt yapısına sunulan ve vatandaşlara ait olan tesislerin bakım çalışmaları titizlikle takip ediliyor. Yapılan tüm çabanın tek hedefi ise Kocaelililerin sağlıklı, temiz ve konforlu alanlarda spor yapabilmelerini sağlamak.

 

SÜREKLİ YAKIN TAKİP

Büyükşehir Belediyesi’nin kentin dört bir yanında faaliyete soktuğu 58 adet spor tesisi bulunuyor. Sporun hemen hemen her branşında bir tesisi bulunan Büyükşehir Belediyesi, bu tesislerin bakımına da ayrı bir önem veriyor. Tesislerin rutin bakımları yetkililer tarafından sürekli takip edilerek, eksiklikler anında gideriliyor. Spor tesislerinin bakımı için gereken ekipman da sağlanarak, bakım çalışmaları  hızlandırılıyor.

 

SENTETİK ÇİM SAHALAR İÇİN YENİ ARAÇ

Bakım çalışması yapılan tesisler arasında Büyükşehir Belediyesi’nin sentetik çim futbol sahaları da yer alıyor. Sürekli kullanımdan dolayı yıpranma  şartları hızlı olan sahaların kontrolleri günlük yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi bu nedenle kısa bir süre önce ekipmanına yeni bir araç kattı. Alınan sentetik çim saha bakım aracı sahaların adeta kurtarıcısı oldu. Araç, sahada yatmış olan çim ipleri kaldırıyor. Sahadaki toprak taneciklerinin, granüllerin ve yaprakların toparlanmasını sağlayan araç, özel aparatıyla sahayı fırçalama özelliği taşıyor. Sentetik çim saha bakım aracının en önemli özelliklerinden birini ise sahadaki liflerin dik durmasını sağlamak oluşturuyor. Yapılan bakım çalışması sahaların ömrünü uzatırken, oyuncuların da sağlıklı bir zeminde spor yapmalarına olanak sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi bu aracı başta Metin Oktay olmak üzere Vinsan, Gebze Beylikbağı, Dilovası Şehit Nihat Karadaş, Körfez Esentepe, Bağçeşme Ali İhsan Topal, Yeşilova Hasan Doğan ve Derbent’teki sentetik çim sahalarında kullanacak.

 

DİĞER TESİSLERDE DE AYNI HASSASİYET

Sentetik çim futbol sahalarının yanı sıra diğer spor tesisleri de aynı hassasiyetle kontrol ediliyor. Sıklıkla uluslararası müsabakalara evsahipliği yapan Olimpik Buz Sporları Salonu, Seka Sporcu Eğitim Merkezi, Atış Poligonu, Halter Salonu, Cimnastik Salonu,  Seka 50. Yıl Spor Salonu ve kentin diğer bölgelerindeki spor tesislerinin rutin bakımları gerçekleştiriliyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑