parkinnn

Spor

Dev ekranda Dünya Kupası keyfi

Dünya Kupası heyecanı, Gebze Kent Meydanı’nda sürüyor.

24 Haziran 2014 Saat: 15:52
Dev ekranda Dünya Kupası keyfi
Dev ekranda Dünya Kupası keyfi

Açık havada dev ekranda Dünya Kupası maçlarını takip eden Gebzeli futbol severleri yalnız bırakmayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kamerun-Brezilya grup müsabakasını vatandaşlarla birlikte izledi

VATANDAŞ MEMNUN

Dünya Kupası keyfi Gebze’de devam ediyor. Grup maçlarının devam ettiği ve Brezilya’da devam eden Dünya Kupası müsabakaları, Gebze Belediyesi tarafından Gebze Kent Meydanı’nda bulunan dev ekrandan veriliyor. Dünya takımlarının rakipleriyle kıyasıya mücadele ettiği futbol müsabakalarını kent meydanında açık havada takip eden Gebzeliler, Gebze Belediyesi’nin bu hizmetinden oldukça memnun.

KÖŞKER BİRLİKTE İZLEDİ

Önceki akşam Kamerun- ev sahibi Brezilya arasında oynanan grup maçını izlemek üzere meydanı dolduran Gebzeli futbol severlere Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, ilçe yöneticileri, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcısı Engin Güzel de eşlik etti.

_86f4172_1280x853.jpg

FUTBOLUN KALBİ MEYDANDA

Kamerun- Brezilya arasında oynanan ve 1-4’lük Brezilya’nın üstünlüğüyle sona eren nefes kesen müsabakanın ilk yarısını Gebzeli futbol severlerle birlikte izleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebzeli hemşerilerimizi yaz-kış farklı etkinliklerde bir araya getiren, kaynaştıran Gebze Kent Meydanı’mız şimdi de Dünya Kupası maçları vesilesiyle futbola meraklı hemşerilerimizi buluşturuyor. Meydanda, bu güzel atmosferde, açık havada maçları izlemeyi tercih eden vatandaşlarımız Kupa heyecanını burada yaşıyor. Şehirlerin kalbi ve ruhunu temsil eden meydanların en kapsamlı ve trafiğe kapalı olanına sahip olan Gebze’mizde, şehir bilinci ve kültürünün yerleşmesine de vesile oluyor bu meydan.

_86f4161_1280x853.jpg

ÜCRETSİZ ÇAY İKRAMI

Yaklaşan mübarek Ramazan ayında da farklı ve manevi ilklime uygun dolu dolu programlarda da hemşerilerimizi bu yıl da buluşturacağız inşallah” dedi. Maçları izlemek üzere meydana gelen vatandaşlara Gebze Belediyesi tarafından çay ikramında da bulunuluyor. Gebzeliler, Dünya Kupası müsabakalarını, kendilerine ikram edilen çaylarını yudumlayarak izliyor. 

_86f4142_1280x853.jpg

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑