parkinnn

Spor

Diliskelesispor ‘’ÜÇTEPEYİ, DÖRTLEDİ’’

Birinci amatör küme b gurubunun en güçlü şampiyon adaylarından Diliskelesispor , Üçtepespor’u kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta güzel oyun ve bol göllü net galibiyetle 4-0 yenmesini bildi.

25 Kasım 2016 Saat: 17:12
Diliskelesispor ‘’ÜÇTEPEYİ, DÖRTLEDİ’’
Diliskelesispor ‘’ÜÇTEPEYİ, DÖRTLEDİ’’

Birinci amatör küme b gurubunun en güçlü şampiyon adaylarından Diliskelesispor , Üçtepespor’u kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta güzel oyun ve bol göllü net galibiyetle 4-0 yenmesini bildi. Mücadelede baştan sona üstün olan ev sahibi ekibi adına goller Levent Gündüz – Yusuf Bingöl – Aykut Karaca ve Mesut Bulut’tan geldi. Diliskelesispor şampiyonluk yarışında topladığı 21 puanla Bağçmesporun yenildiği haftada 2. Sıraya yerleşti ve 22 puanla lider uzuntarlaspor’a amansız takibini sürdürdü. 1. Amatör kümenin en zor gurubunda zirve yarışının ligin sonuna kadar sürmesi bekleniyor.

Yönetim olarak sürekli oyuncularını motive eden Başkan Kenan YILMAZ; öğrencilerinden çok emin bir şekilde sonuna kadar güveniyor. Ligin son maçına kadar aynı gayret ve azimle çalışacaklarını ve bu çalışmanın da şampiyonluk olacağını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑