parkinnn

Spor

EFORA MOTORS, GEBZE BİRLİK FK’YA SPONSOR OLDU

Bölgemizin köklü ve güçlü firmalarından EFORA Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren EFORA MOTORS, 1. Amatör Küme ekiplerimizden Gebze Birlik FK.’ya sponsor oldu.

7 Eylül 2023 Saat: 18:36
EFORA MOTORS, GEBZE BİRLİK FK’YA SPONSOR OLDU
EFORA MOTORS, GEBZE BİRLİK FK’YA SPONSOR OLDU

2023 – 2024 futbol sezonunda Kocaeli 1. Amatör Kümede şampiyonluk mücadelesi verecek olan Gebze Birlik FK.’ya sponsor olan Efora Şirketler Grubu yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Şenel ve grubun iştiraklerinden Efora Motors Genel Müdürü Gürsel Şenel, başarı dileklerini ileterek açıklamalarda bulundular.

Efora Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, bölgemiz iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinden Gültekin Şenel, sponsorluk anlaşmasının ardından yaptığı açıklamada “ Her alanda olduğu gibi sportif faaliyetlerde de Kocaeli’nin üvey evladı pozisyonundaki Gebzemizde bize ait olan değerlere sahip çıkmak ve onların başarılarını olmalarına katkı sağlamak zorundayız. Otobanlara koyulan led tabelalarda bile Gebze’nin adının geçmesini kabullenemeyen bir kent yönetiminin bu zihniyetine karşı Gebze’de iş dünyasının tüm temsilcileri bu kente değer katacak her gayrete ve adıma katkı sağlamak zorundadır.

Bugüne kadar olduğu gibi biz Efora olarak bundan sonrada bölgemizin gelişimine kalkınmasına yönelik atılan her adımın yanında olma gayreti içinde olacağız.

Şener Yılmaz, son dönemde gerçekleştirdiği sportif yatırımlar ile bu camiada herkesin takdirini topluyor. Gebze Birlik FK, geçtiğimiz sezon yeni kurulmasına rağmen önemli bir başarı elde ederek şampiyon oldu. Bu yıl 1. Amatör kümede mücadele edecekler. Gerçekten yapılan transfer ile şampiyonluğun en önemli favorileri.

Bölgemizdeki tüm kulüplerin, tüm amatör spor branşlarının ve sporcularımızın desteklenmesi gerekir. Bu kentin lokomotifi olan ekipler var Çok köklü kulüplerimiz var. Hepsinin başarı için katkıya ihtiyacı var. Çayırova basketbol ekibinin başarısı ile hepimiz gurur duyduk. Filenin sultanlarının başarısı göğsümüzü kabarttı. Kendi çocuklarımıza sportif alanda başarı için katkı sağlamalıyız. Tüm iş dünyasını da bu konuda adım atmaya davet ediyorum. Gebze Birlik’in maçlarını takip etmeye çalışacağım. Teknik heyete, futbolculara başarılar diliyorum.”dedi.

EFORA Motors Genel müdürü genç iş insanı Gürsel Şenel ise Gebze Birlik FK’ya sponsor olmaları ile ilgili yaptığı açıklamada “ Yıllardır bünyemizde bulunan tecrübe ve birikimi otomotiv ve motosiklet sektöründe 2. El alım satımı ile geliştiriyoruz. 1 yıllık satış performansımız sektördeki iddiamızı ortaya koyuyor. Bölgemizde ve otomotiv sektöründe güvenin ve 2. Elde tercih edilmenin adresi olmayı arzuluyoruz. Otomotiv sektöründe markalaşma sürecimizin daha ilk yılındayız. Uzman ekibimle birlikte alım ve satım, satış sonrası hizmet noktasında iddialı firmalardan biriyiz.

Bugüne kadar bölgemizde sosyal farkındalık projelerine, kültürel ve sanatsal etkinliklere, sportif çalışmalara katkı sağlama noktasında atılan adımların hep yanında olduk. Efora Şirketler Grubu uzun yıllardır gerçekleştirdiği katkıları bu yıl 1. Amatör kümede şampiyonluk hedefi ile 15 Eylül’de ilk maçına çıkacak olan Gebze Birlik FK’ya ile sürdürüyor. Takımla ilgili hem ilgililerinden hem de spor kamuoyundan iyi bilgiler aldık. Başarıyı hedefleyen kulübümüze destek verilmesi kararını aldıktan sonra da Efora Motors olarak sponsor olduk. Şener beye, teknik ekibe ve futbolculara başarılı bir sezon diliyorum. Şampiyonluk kupasının alınacağı günü ise iple çekiyoruz.” Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑