parkinnn

Güncel

Emine Kavurgacı, bir ilke daha imza attı

Kocaelinin başarılı mimarlarından Emine Kavurgacı, bir ilke daha imza attı.

13 Nisan 2021 Saat: 15:01
Emine Kavurgacı, bir ilke daha imza attı
Emine Kavurgacı, bir ilke daha imza attı

Kavurgacı " Hikayesi olan mekanlar " tasarlayarak anılara ve umutlara dokunuyor.
" Saklı düşler, gün ışığı ile buluşuyor " projesiyle ilgileri üzerine çeken deneyimli mimar Emine Kavurcacı mesleğini sanatsal dokunuşlarla destekleyerek alanlara kimlik kazandırıyor.
Birbirinden özel duvarlar ve tablolara imza atan başarılı mimar Kavurgacı " Dinlediğim hikayeleri sanatsal dokunuşa dönüştürmek beni çok heyecanlandırıyor ve kendimi senaryo yazarı gibi hissediyorum " diyor.
Kavurgacı yaptığı açıklamasında ; " Bir yolculuk düşünün bir hayal ile başlıyor her aşamasında form bularak üç boyuta dönüşüyor. Anılara dokunabilir, hissedebilir geçmiş ile yüzleşip hayallere umutlara seyre dalacağın sanatsal duvarlara ve mekanlara sahip olabilirsiniz " dedi.
Benim asıl hazinem müşterilerimin hayalleri,geçmişten bugüne gelen hikayeleri ve oluşturmak istedikleri kimliklerinin izini sürmek şeklinde konuşan Kavurgacı, Saklı düşler gün ışığı ile buluşuyor projesindeki misyonunun ; hikayesi olan mekanlar ve  konuşabilen duvarlar tasarlamak olduğunu belirtti.
Kavurgacı " Alanlara kimlik kazandırmak husunda keyifli bir yolculuk içerisindeyim. Amacım insanların hayatlarına dokunmak ve onların gönüllerine sanatsal dokunuşlarla işlediğim duvarlara ve mekanlara imzamı atabilmek " dedi.

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Emine Kavurgacı
Emine Kavurgacı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑