parkinnn

Spor

Fenerbahçeliler’den Karaalp’e ziyaret

Kocaeli Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ryuhi Karaalp’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette heyetlere önemli isimler de dahil oldu.

15 Aralık 2016 Saat: 11:48
Fenerbahçeliler’den Karaalp’e ziyaret
Fenerbahçeliler’den Karaalp’e ziyaret

Kocaeli Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp’i makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Abdulkadir Erbağcı ve dernek yöneticilerinin ziyaretine Fenerbahçe Kadıköy Şube Başkanı İlyas Bulçay ve Fenerbahçe 1 Milyon Üye sorumlularından Sema Yula’da katıldı. Gerçekleşen ziyarette dernek başkanı Erbağcı, Karaalp’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Erbağcı konuşmasında, “Biz Kocaeli Fenerbahçeliler Derneği olarak işadamlarımıza ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda Ruhi beyi ziyaret edip çalışmalarımızı aktarmak istedik. Kendisine konukseverliği nedeniyle teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.

“KOCAELİ ÖNEMLİ BİR KENT”

Fenerbahçe Kadıköy Şube Başkanı İlyas Bulçay ise yaptığı konuşmada, Kocaeli’nin Fenerbahçe açısından çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Kocaeli’de çok sayıda kongre üyemiz ve taraftarımız bulunuyor. Kocaeli’de üye çalışmalarımız hızla sürüyor. Biz tüm Kocaeli’de yaşayan taraftarımızı 1 Milyon Üye çerçevesinde kulübümüze üye olmaya çağırıyoruz. Kocaelispor’u da yakından takip ediyoruz. Kocaelispor’un başarılı olmasını istiyoruz. Bu konuda Kocaelispor’a destek anlamında taraftarlarımızın ve derneğimizin bilet satış kampanyalarına katıldığını biliyoruz. Biz de taraftarlarımızın ve derneğimizin bu girişimini Fenerbahçe Spor Kulübü olarak destekliyoruz. Kocaelispor gibi büyük ve özel bir kulübün başarılı olması için başarılar diliyoruz” dedi. 

 

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑