parkinnn

Spor

Gebze Fırtına TS isim değişikliğine gitti!

Başkanlığını Altınlas Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıntaş’ın yaptığı Gebze Fırtına Trabzonsporlu Taraftarlar derneği, tüzük değişikliği yaparak derneğin adını Fırtına Trabzonspor İş İnsanları ve Taraftarları Derneği olarak değiştirdi.

22 Eylül 2023 Saat: 18:59
Gebze Fırtına TS isim değişikliğine gitti!
Gebze Fırtına TS isim değişikliğine gitti!

İsim değişikliği sonrası Dernek Başkanı Gökhan Altıntaş, Bella La Casa Lounge’de İş insanları ve bürokratlarına yönelik kahvaltı organize etti.

 

Organize edilen kahvaltı programına Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Dinç’in yanı sıra Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Necdet Demirtaş, Cemal Koçyiğit, Yusuf Öztürk, İsmail Keskin, Serkan Özgenç, Akif Bal, Av İrem Kol, Süleyman Abdullahoğlu, Fatih Malkoçoğlu, Hayri Sevencan, Yusuf Aydın, Şener Akın ve Ahmet Malkoç katılım gösterdi.

 

BAŞKAN ALTINTAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

 

Katılım gösteren herkese teşekkür eden Gebze Fırtına Trabzonspor İş İnsanları ve Taraftarları Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş, dernek olarak yeni dönemde önemli çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Başkan Altıntaş konuşmasında şu ifadelere yer verdi; Dernek olarak bölgemizde bulunan Trabzonsporlu İş adamları ve bürokratlarına yönelik her ay düzenli olarak 15 kişilik iş insanları ile sinerji toplantıları düzenleyeceğiz. Trabzonspor’umuza destek amaçlı da önemli çalışmalara imza atmayı planlıyoruz. Önümüzdeki süreçte Trabzonspor tarihinde önemli noktada yer alan isimleri üyelerimizle buluşturacağız. Dedi.

 

Derneğin 200’e yakın Trabzonspor kongre üyesi olduğunun da altını çizen Başkan Altıntaş, üye sayısında da ciddi bir artış göstereceklerini de söyledi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑