

Muharrem ayı nedeniyle aşure ve mevlit okutma geleneğini sürdüren Gebzeliler Derneği , bin 700 kişiye aşure ikram etti.


Geleneksel aşure gününü bu yıl Yeşiltepe Camii’nde mevlit okutarak , ardından aşure dağıtarak yerine getiren Gebzeliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin etkinliği yoğun ilgi gördü.
SİYASİLER YALNIZ BIRAKMADI
Aşure gününe ; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Soba , Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetimi, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural , Anahtar Parti Gebze İlçe Başkanı Hakan Alaşar, CHP Gebze İlçe Yöneticisi Şahin Yılmazel , MHP önceki dönem Gebze İlçe Coşkun Öztürk , Gölge Medya Kurucusu Ercan Sarıçam ile belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları , siyasi partilerin ve STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
YÖNETİM YAKINDAN İLGİLENDİ
Gebzeliler Dernek Başkanı Cevat Seyran ve hayırsever iş insanı Mehmet Başaran ile dernek yöneticileri vatandaşlara yakın ilgi gösterdiler. Yeşiltepe Camii’nde öğlen namazı öncesi okunan mevlit-i şeriften sonra , Cuma namazı kılındı ve ardından yaklaşık bin 700 kişiye cami avlusunda aşure ikramında bulunuldu.
VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ
Aşure gününe katılan vatandaşlar Gebzeliler Derneği yönetimine teşekkür ederken , ‘’ Gebzeliler Derneği bu yönde çok duyarlı. Her sene bizleri aynı gönülde buluşturuyor. Gönül soframızın bereketini paylaşıyoruz. Allah razı olsun, hayırları ve niyetleri kabul olsun inşallah. ‘’ dediler.
Diğer yandan , camideki programdan sonra dernek lokaline giden siyasiler, burada Gebzelilerle sohbet ederek , çalışmaları hakkında da bilgiler verdiler.