parkinnn
Gül AKDEMİR
Gül AKDEMİR

Çayırova Belediyesi'nin Hassasiyeti

2 Nisan 2021 Saat: 19:30

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin basın toplantısına davet aldığımda , ilk kararım katılmamaktı. Malum pandeminin olması ister istemez beni de sıkı tedbirlere yönlendiriyor. Bu nedenle toplantıyı takip etmek pek içimden gelmemişti.
Genel Yayın Yönetmenimiz Sarıçam'ın, ''Gül Hanım , toplantıya birlikte katılalım, havayı teneffüs edersin'' şeklinde ki baskısıyla kendimi bir anda Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde buldum. İyi ki de gitmişim.
İyi ki diyorum, çünkü Pandemi'ye yönelik bütün endişelerim gitti. Neden derseniz, açıklayayım ; Kültür merkezinden içeri girer girmez birbirinden güler yüzlü altı bayan görevli karşıladı bizi. Çoğu kamu kurumu ve özel işletmelerde halen bir türlü uygulanmayan, gevşek bırakılan HES kodu sorgusu yapıldık. Ardından yine güler yüzlü personelin kolonya ikramından sonra , basın bürosu çalışanları tarafından karşılandık ve kahvaltı salonuna alındık.
Kahvaltıda da oturma düzeni tedbirler kapsamındaydı. İleride, çarpraz karşımızda Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve misafirleri oturuyordu. Büyükşehir Belediye Başkanvekili, AK Parti İl Başkanvekili, AK arti Çayırova İlçe Başkanı ve MHP Çayırova İlçe Başkanı aynı masayı paylaşmışlardı. Çok sayıda gazeteci meslekdaşımız vardı, seyrek oturma düzeni içinde. Bizim tam karşımızda Bülent Kömürcü abi ve ekibi vardı. Tek kullanımlık kahvaltı gereçleri, poşette ekmek, ambalajlı kahvaltılıklar yine corona tedbirleri kapsamındaydı.
Basın Müdürü Aydın Turan'ın bütün misafirlerle tek tek ilgilenmesi dikkatimi çekti. Ali Yeşilyurt'un sunumu samimiydi, Yahya Kahraman'ın meslekdaşlarına ev sahipliği içtendi.
Kahvaltıdan sonra toplantı salonuna geçtiğimizde yine seyrek aralıklarla oturma düzeni oluşturduk. Ekrana yansıyan projelerden sonra Başkan Bünyamin Çiftçi'nin anlatımlarında , özellikle de kadına yönelik geliştirdikleri projelerde cidden alkışlanacak detaylar gördüm.
Sizlere bunları anlatmamın sebebi ; Çayırova Belediyesi'nin 2 yılda gerçekleştirdiği başarılı hizmetlerin yanısıra, Pandemi'ye yönelik hassasiyetlerini görmüş olmam. İçinde bulunduğumuz süreçte, hele de yeniden kırmızıya geçmiş olan ilimizde bütün kurum ve kuruluşlar bu konuda mutlaka hassas olmalı ve ipin ucunu bırakmamalılar. Ve bu konuda Çayırova örnek olmalı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

8 Mart ve Bizler.!8 Mart 2024 Saat: 16:49
Siyasette kadının yeri16 Şubat 2024 Saat: 14:05
Adaylara bir proje önerim var3 Ocak 2024 Saat: 16:35
Cumhuriyet Kadınları27 Ekim 2023 Saat: 18:56
Doğa intikamını alıyor...16 Eylül 2023 Saat: 22:45
Tüm Yazıları
Yukarı ↑