parkinnn

Spor

Günün en son transfer haberleri 13.06.2017

Günün en son transfer haberleri 13.06.2017 Geçtiğimiz sezon içinde zaman zaman gerginlikler yaşayan ve transfer konusunda da birbirlerine rakip olan Fenerbahçe ve Beşiktaş yeni bir derbiye hazır

13 Haziran 2017 Saat: 14:07
Günün en son transfer haberleri 13.06.2017
Günün en son transfer haberleri 13.06.2017

Günün en son transfer haberleri 13.06.2017

Günün en son transfer haberleri 13.06.2017

Geçtiğimiz sezon içinde zaman zaman gerginlikler yaşayan ve transfer konusunda da birbirlerine rakip olan Fenerbahçe ve Beşiktaş yeni bir derbiye hazırlanıyor...

İspanyollar'ın ünlü gazetesi Marca'ya göre iki ezeli rakip Deportivo'dan Celso Borges'in peşinde... Deportivo'da bu sezon dikkat çeken bir performans gösteren Kosta Rikalı orta saha oyuncusunun, Beşiktaş tarafından devre arasında da Ryan Babel ile birlikte istendiği, ancak transferin gerçekleşmediği belirtildi. Fenerbahçe'nin de, oyuncunun şartlarını sorduğu ve transfer için beklemede olan kulüplerden olduğu ifade edildi.

Günün en son transfer haberleri 13.06.2017

Trabzon'un Başakşehirli kanat oyuncusu Edin Visca konusundaki ısrarı devam ediyor. Daha önce İstanbul ekibine Yusuf Erdoğan + 1 milyon euro para içeren bir takas önerisinde bulunan ancak bu teklifi kabul edilmeyen bordo- mavili yönetimin 27 yaşındaki Bosnalı futbolcu için yeni bir girişimde bulunacağı ifade edildi. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın teknik direktör Ersun Yanal'ya yaptığı görüşme sonucu tecrübeli hocanın Visca isteğini tekrarlaması üzerine yeniden düğmeye basan yönetimin Visca ile de bir görüşme yapacağı, böylece oyuncudan olumlu alması halinde Visca için gelen teklifleri reddeden Başakşehir'e karşı elini güçlendirmeyi amaçladığı kaydedildi.

TAM BİR İSTİKRAR ABİDESİ
Hücum gücünü zenginleştirmek isteyen Ersun Yanal'ın sağ kanat, sol kanat ve ofansif orta sahada da görev yapabildiği için Boşnak futbolcuyu gerekirse bir joker gibi kullanma planları olduğu da gelen haberler arasında. Kulübü ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Visca, Bosna Hersek Milli Takımı ile de 31 karşılaşmaya çıkıp rakip fileleri 3 kez sarstı. Sakatlanmayan yapısıyla da dikkat çeken 1.72 boyundaki futbolcu ayrıca tam bir istikrar abidesi durumunda.

Günün en son transfer haberleri 13.06.2017

Fenerbahçe, Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Andre Castro için girişimlerde bulunmuştu. Portekizli orta saha oyuncusu ile yapılan görüşmede prensip anlaşmasına varılmıştı.

29 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe için gelen diğer tekliflerin tamamını geri çevirdi. Castro şimdi Sarı-Lacivertliler'den haber bekliyor. Valbuena ve Dirar transferlerine yoğunlaşan Kanarya'nın, bu oyuncuların işini bitirdikten sonra Castro ile bir görüşme daha yaparak son kararı vereceği öğrenildi.

Günün en son transfer haberleri 13.06.2017

Dortmund'da fazla şans bulamayan Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan, İspanya ve İngiltere'nin yanı sıra Türkiye'den de teklifler aldıklarını doğruladı. Özcan, "Türkiye'den Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ilgileniyor, ancak 3'ü de kararımızı bekliyor. Hepsinin düşüncesi Emre'yi kiralamak. Emre'nin sürekli oynayacağı bir takımda olmasını ve kendisini geliştirmesini istiyoruz" dedi.Günün en son transfer haberleri 13.06.2017

Yeni sezonda üç yıllık şampiyonluk hasretini noktalamak isteyen Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Mehmet Ekici ve Mathieu Valbuena'yı resmen renklerine bağlayan sarı-lacivertliler transfere devam edecek.

Nabil Dirar transferini bitirmek için yoğun çaba harcayan Fenerbahçe'nin kısa süre içinde Faslı oyuncuyu da açıklaması bekleniyor. Sarı-lacivertli ekip kaleci Carlos Kemeni'nin yanısıra Jeremain Lens için de girişimlerini sürdürüyor.

Günün en son transfer haberleri 13.06.2017

Trabzonspor, 10 numara transferinde de son derece hareketli saatler yaşıyor. Karadeniz ekibi Rusya Ligi ekiplerinden Spartak Moskova forması giyen İvelin Popov'u kadrosuna katmakta ısrar ediyor.

Trabzonspor, Osmanlıspor'dan Ndiaye konusunda aşama kaydedemeyince rotayı Rusya'daki yıldıza çevirdi.

Eski Gaziantepsporlu oyuncu için teknik direktör Ersun Yanal'ın, "Mutlaka alalım, her iki kanatta da bize katkı verir" raporunun ardından yönetim kesenin ağzını açtı. Kulübüyle 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Popov'da bonservis pazarlıkları yapılıyor.

Günün en son transfer haberleri 13.06.2017

Fenerbahçe'de, Simon Kjaer'in ayrılma ihtimalinin güçlenmesi, stoper arayışlarına hız kazandırdı. Yönetim, Mathieu için Sporting'in devreye girmesi sonrası farklı isimlere de yöneldi.

Bunların başında Holger Badstuber geliyor. 13 yaşında girdiği Bayern Münih altyapısında A takıma kadar yükselen, milli formayı giyen Badstuber, sakatlıklar sonrası gözden düşmüştü. 28 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Schalke'de geçirdi, 17 resmi maçta 1194 dakika süre aldı.

Alman savunmacı, Bayern Münih ile yeni sözleşme imzalamadı ve boşa çıktı. Schalke ile görüşmeleri sürdüren Badstuber için Fenerbahçe'nin de teklifte bulunduğu öğrenildi. Sarı-Lacivertliler'in 28 yaşındaki stopere yıllık 2.5 milyon Euro'dan 3 senelik sözleşme önerdiği öne sürüldü. Ancak Fenerbahçe'nin şartı, oyuncunun önce İstanbul'da detaylı bir sağlık kontrolünden geçirilmesi.

Günün en son transfer haberleri 13.06.2017

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'in son haftalarında forma şansı bulan ve bunu iyi değerlendiren Sinan Gümüş'e Hollanda şampiyonu Feyenoord talip oldu. Geçtiğimiz günlerde Benfica'nın da transfer teklifi yaptığı genç yetenek için yönetimin vereceği karar merakla bekleniyor. Bilindiği gibi Galatasaray Yönetimi ile Benfica arasında pazarlıklar sürmüş ancak sarı-kırmızılı yönetim ücreti beğenmemişti. Feyenoord'un teklif edeceği rakam bilinmiyor..

Günün en son transfer haberleri 13.06.2017

Şu ana kadar stoper transferi için birçok isimle temasa geçmesine rağmen somut bir adım atamayan Galatasaray'da yeni bir iddia gündemde...

İtalyan basınına göre Sarı- Kırmızılılar, Lazio formasını giyen Wesley Hoedt'in transferi için harekete geçti. İki yıl önce AZ Alkmaar'dan İtalyan kulübüne geçen 23 yaşındaki Hollandalı futbolcu bu sezon Serie A'da 23 maçta forma giydi ve 2 gol attı. Hollanda Milli Takımı'nda da 4 kez görev yapan 1.92 boyundaki Hoedt'in transferinin bir hayli zor olduğu da belirtiliyor. Çünkü Lazio, yıldız futbolcuyu göndermeyi şu anda düşünmüyor..

Günün en son transfer haberleri 13.06.2017

Geçen sezonu İspanya La Liga ekibi Malaga'da kiralık olarak geçiren Denys Boyko, İspanyol ekibinde de tutunamamıştı. Ukraynalı file bekçisini kadroda düşünmeyen Siyah-Beyazlılar'ın, futbolcunun menajerinden kendisine kulüp bulmasını istediği bildirildi. Boyko'nun menajerinin de tecrübeli file bekçisi için Yunanistan Ligi ekiplerinden PAOK'la kiralık transfer konusunda görüşmelere başladığı öğrenildi.

Günün en son transfer haberleri 13.06.2017

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir, Feyenoord'da forma giyen Hollandalı futbolcu Eljero Elia'yı İstanbul'a getirdi.

Medipol Başakşehir, Feyenoord'da forma giyen ve Fenerbahçe ile Beşiktaş için de yazılan 30 yaşındaki Hollandalı oyuncu Eljero Elia'yı İstanbul'a getirdi.

Yeni sezon için iddialı bir takım kurmak isteyen Medipol Başakşehir'in her iki kanatta da oynayabilen ve süratli yapısıyla etkili olan Hollandalı oyuncu ile anlaşmaya vardığı ifade edildi.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑