parkinnn

Spor

Hatay’dan, Türkiye Şampiyonluğu Geldi

Türkiye Halter Şampiyonası’nda, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu halterciler, bir şampiyonluk, bir de Türkiye ikinciliği kazandı

28 Ocak 2014 Saat: 11:10
Hatay’dan, Türkiye Şampiyonluğu Geldi
Hatay’dan, Türkiye Şampiyonluğu Geldi

Halter Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler Türkiye Halter Şampiyonası Hatay’ın Payas ilçesinde yapıldı. Payas Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonada 40 ilden 231 erkek, 99 bayan halterci olmak üzere 330 halterci mücadele etti. Şampiyonada 77 kilogramda Halil İbrahim İnce 131 kilo koparmada, 150 kilo da silkmede kaldırarak Türkiye ikincisi oldu.

 

KAMPA ÇAĞRILDILAR

+105 kiloda mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un bir diğer haltercisi Şaban Ayhan ise 136 kilo koparmada, 170 kilo ise silkmede kaldırarak Türkiye şampiyonu oldu. Müsabakaların ardından dereye giren sporculara Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz ve ilçe protokolü tarafından madalyaları verildi. Öte yandan Türkiye şampiyonasındaki üstün performanslarından dolayı Şaban Ayhan ve Halil İbrahim  İnce, Halter Federasyonu tarafından yarın (Çarşamba) Ankara’da Tunus ile yapılacak özel turnuvaya davet edildi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑