Ana Manşet Reklam

Güncel

'Hüsnü Çoban’ın Safranbolu pişmanlığı!

Yapımcılığını Safranbolulu ünlü sinemacı Türker İnanoğlu’nun yaptığı ve 11 sezondur yayında olan ‘Arka Sokaklar’ dizisinin iki bölümü tarihi evleri ile ünlü Safranbolu ilçesinde çekiliyor. Çekimler için Safranbolu’da bulun

23 Aralık 2016 Saat: 10:11
Hüsnü Çoban’ın Safranbolu pişmanlığı!
'Hüsnü Çoban’ın Safranbolu pişmanlığı!

Yerel bir televizyon kanalına açıklama yapan Özgür Ozan, Safranbolu’ya ilk kez geldiğini belirterek, “İnanın 'Çok daha önce gelmiş olsaydım' diye pişman olduğumu ifade etmek isterim. Tarihi doku, eski günleri hatırlatan evleri, insanların yaklaşımı çok sıcak. Hep böyle kalır. UNESCO tarafından korunan bir kent. 'Hüsnü Çoban’ın tayin olduğu yer olarak Safranbolu’yu bir nebze de olsa tanıtma imkanımız olacak. Gelip görünmesi bir yer” dedi.

Ünlü oyuncu, “11 sezondan sonra insanlar bizi, bu mesleğin insanları gibi düşünmeye başladılar. Polisten çok polisin aile hayatını, onlarında insan olduğu yönlerini anlatan tarafımız var. İstanbul gibi yerde polislik yapmanın zor olduğunu ve ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde bu işin ne kadar meşakkatli olduğunu göstermeye çalışıyoruz. Her bölümde gündemi takip eden bir dizi olduğu için, insanımız ülke gündemini de takip etmiş oluyor.  Maalesef tatsız olayların gündemimizden çıkmaması bizi üzüyor. Çok empati kuruyoruz onlarla. Şehitlerimize üzüldük. Ben Beşiktaşlı olarak o gün maça gidecektim ve setimin uzamasından dolayı maça gidemedim. Her maça gittiğimde çoğuyla fotoğraf çektirdiğim insanlardı. Koca camianın içersinde olmak ve onlarla yakın temasta bulunmuş olmak ve onların başına gelebilen dertlerini kendi başımıza gelebilmiş gibi görmüş olmaktan da üzüntü duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Özgür Ozan, filmin yapımcısı Türker İnanoğlu’nun Safranbolulu olmasından dolayı da çekimlerin tarihi ilçede çekildiğini kaydetti.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑