Ekonomi

İhalesi yapılacak

Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Kocaeli Tasfiye İşletme Müdürlüğü, 30 Temmuz Perşembe günü ilginç bir ihaleye imza atacak..

15 Temmuz 2015 Saat: 14:24
İhalesi yapılacak
İhalesi yapılacak

Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre Kocaeli Gümrüğü’nde 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu ve 4458 sayılı Gümrük Kanunu Uyarınca tasviyelik hale gelen çeşitli araç ve eşyalar açık artırma suretiyle satışa sunulacak. Satışa sunulacak ürünler arasından sütyen gibi ilginç eşyalar da bulunuyor. Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Kocaeli Tasfiye İşletme Müdürlüğü’nün organize edeceği açık artırma usulü ihale Gebze Öğretmenevi Konferans Salonu’nda 30 Temmuz Perşembe günü saat 09.30 başlayacak. Satışa sunulacak eşyalar arasında ise konteyner, muhtelif oto parçası, sütyen, odun hamuru resivi, muhtelif elektronik aksam, oyuncak vs. gibi 39 grup eşya olacak.
 
İHALEYE GİRECEKLER DİKKAT

Satışa sunulacak eşyalardan dolayı ihalenin bir hayli ilginç geçmesi bekleniyor. Kurum tarafından yapılan açıklamada, “İhaleye katılacakların kimliklerini belirlemeye yarayan belge, T.C. kimlik numaraları ve ikametgah beyanı ihaleye tüzel kişi olarak katılacakların vergi kimlik numarası ve işyeri merkezi beyanı, güvencenin yatırıldığına ilişkin belge, vekil olarak katılanlar için vekâletname aslı veya noter onaylı örneği, tüzel kişiler adına katılacaklardan, yetki belgesinin aslı veya noter onaylı örneğinin veya vekaletname kartının satış günü ihale salonunda ibraz edilmesi gerekir” vurgusu yapıldı.
 
SON GÜN 29 TEMMUZ

Katılmayı düşünenler Açık Artırma Yöntemiyle Eşya Satış Şartnamesi ve ekleri 10 TL karşılığı Kocaeli Tasfiye İşletme Müdürlüğü ile Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünden alabilir. İhaleye katılmak isteyenlerin 29 Temmuz Çarşamba günü saat 16.00’ya kadar güvence tutarlarını yatırması gerekecek. Güvence tutarı olarak belirlenen miktar ise minimum 5 TL, maksimum ise 100 bin TL olarak belirlendi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑