parkinnn

Spor

İlginç Dünya Kupası istekleri...

2014 Dünya Kupası'na katılacak 32 finalist ülkenin kamp yapacağı tesislerden oldukça ilginç talepleri bulunuyor.

12 Haziran 2014 Saat: 12:02
İlginç Dünya Kupası istekleri...
İlginç Dünya Kupası istekleri...

2014 Dünya Kupası'na katılacak 32 finalist ülkenin kamp yapacağı tesislerden özel istekleri şu sıralar çok konuşuluyor. Ülkeler, kendi karakterlerine göre kiraldıkları tesislerden özel ricalarda bulunuyor.

İŞTE O ÜLKELER VE İSTEKLERİ!

Portekiz Milli Takımı, oyuncularının kalacağı her odada oyun konsolunu bulunmasını talep etti. Odaların bulunduğu bölüme 24 saat görev yapacak 6 koruma da istenirken, 2 tanesinin sadece Ronaldo'ya tahsis edilmesi talimatını verdi.

Fransa ise, kalacağı otelde odalarda iki farklı sıvı sabun olmasını istedi. Bu sıvı temizlik maddelerinden birinin oyuncuların elleri için, diğerinin ise duşta kullanılmak üzere yerleştirilmesini istedi. Fransa Futbol Federasyonu'nun bir talebi ise her odanın aynı renk ile boyalı olması. Farklılık olmaması.

Diego Lugano'nun ekibi Uruguay, diğer ülkelere oranla biraz daha mütevazi kalan bir takım. Uruguay Futbol Federasyonu tek ve en önemli isteklerinin odalardaki havalandırma ve klima sisteminin sessiz çalışması olduğunu belirtti. Her oda için talep edildi.

Kupada Afrika Kıtası'ndan katılacak Cezayir Milli Takımı'nda kalınacak tesisten istenilen Kuran-ı Kerim oldu. Oyuncuların kaldığı her odada bir Kuran-ı Kerim bulundurulması talep edildi.

İlginç isteklerde bulunan Federasyonlardan biri Ekvador. Ekvadorlular futbolcuların dinlenmesi için özel bir oda talep ederken, oyuncuların odalarında her gün yenilenen ve çeşitli Ekvador muzlarından oluşan sepetlerin yer almasını talep etti.

İngiltere Federasyonu ise kalacağı tesiste 3 özel farklı restaurantın tamamen kendilerine ait olmasını talep etti. İngilizlerin diğer talepleri ise üç televizyonlu özel bir video oyun odası oluşturulması, en son oyunların yer alması oldu. Yüzme havusu, spor salonu ve odaların balkonunun olması da isteklerden.

Honduras Milli Takımı'nda oyuncuların tesislerden isteği, televizyon yayını oldu. İspanyolca yayın yapan 6 kanalın her odada yayının olması istendi. Bu televizyon kanallarından iki tanesi Honduras'tan.

Japonya Futbol Federasyonu'nun kalacağı tesisten özel isteği her odada jakuzi bulunması oldu. Federasyon oyuncuların maç sonrasında iyi dinlenmesini istiyor.

Avustralya Milli Takımı'nda istek ise oyuncuların odalarında ikişer adet büyük kahve makinasının bulunması veya bu makinaların odaların yakın bir yerinde olması oldu. Odalarda dünya basının önde gelen gazetelerinin günlük olarak bulunması talep edildi. Yemekte istenenler ise Brezilya eti, balık, tavuk. Pişirmeleri ise ızgara değil, buharla olmalı.

Kupaya ilk kez katılacak tek ülke olan Bosna Hersek'te kalınacak tesislerden istek oyuncular ve teknik ekibin konuşmalarının birbirine girmemesi için yemek alanının akustiğinin iyi olması. Böylelikle konuşmalar birbirine girmeyecek. Herkes birbirini anlayacak.

İsviçre Milli Takımı'nda isteklerin en başında gelen şey Honduras Milli Takımı gibi televizyon konusu oldu. İsviçreliler odalarda İsviçre'de yayın yapan kanalların yayınları ve yüksek hızlı internet erişimi olmasını öncelikli olarak talep etti.

Şili Futbol Federasyonu, Şili Milli Takımı'nın oyuncularının kalacağı odalardaki yatakların sıfır olmasını ve lcd televizyonların bulunmasını talep etti. Bu talep yetkililerce makul olarak karşılandı.

Kosta Rika Milli Takımı için ülkenin federasyonunun isteklerinin başında geniş bir dinlenme odası, televizyonlar ve video oyun oynayabilecek bölümlerin olması oldu. Bu dinlenme odasında geniş kanepelerin bulundurulmasının özellikle altı çizildi.

Kolombiya'nın tesislerden isteği ise farklı oldu. Odalar için değil takım için bölgeden 15 genç futbolcu talep edildi. Bu futbolcular Kolombiya idmanlarında kullanılacak. Bunlara şanslı futbolcular da denildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑