parkinnn

Ekonomi

Kaçmadım, buradayım..

Deniz Atı Petrokimya Anonim Şirketi’nin Dış Ticaret Koordinatörü Murat Heper, Ali Şafak Akmil’in yurt dışına kaçmadığını, piyasaya ve bankalara toplam borçlarının 200 milyon TL olduğunu söyledi.

25 Temmuz 2015 Saat: 13:18
Kaçmadım, buradayım..
Kaçmadım, buradayım..

İflas erteleme için mahkemeye başvuran Deniz Atı Petrokimya Anonim Şirketi’nin sahibi Ali Şafak Akmil’in firmasında Dış Ticaret Koordinatörü olarak görev yapan Murat Heper, Akmil’in yurt dışına kaçmadığını söyledi. İlimizde bir gazeteye konuşan Heper fabrikanın faaliyetini durdurduğunu ama şirket yönetiminin görev başında olduğunu, Ali Şafak Akmil’in Körfez Şirinyalı’daki evinde oturmadığını belirtti. Heper’in yaptığı açıklamadan satır başları şöyle:

 “Doğru, fabrika çalışmıyor… Doğru, Ali Şafak Bey Şirinyalı’daki evinde artık oturmuyor… Ama biz şirket yönetimi olarak görev başındayız. Fabrika ile aynı yerde değiliz.  Fabrikanın tam karşısındaki bir binadayız. 

 Ali Şafak Bey’in de telefonu açık. Tabii böyle durumlarda kendisini arayan çok oluyor. Her arayana cevap vermesi mümkün değil.”

 Ali Şafak Akmil’in yurt dışına çıktığı söylentilerine dair:  Bu söylentilerin aslı yok. Kendisi ülkemizde, ortaya çıkan sorunlarla uğraşıyor…”

 Borç miktarına dair: Biz nakit sıkıntısından dolayı iflas erteleme istedik. Yoksa şirketin mal varlığı, borcunu hayli hayli karşılayacak durumda. Bankalara ve piyasaya toplam borç,  200 milyon lira denebilir…”

 Ali Şafak Bey, bankalarla sürekli toplantı halinde… Oturup anlaşacağız, protokol yapacağız… Mahkeme iflas erteleme kararı da verirse rahat bir nefes alacağız. Biz sektöründe öncü bir firmayız. Tekrar üretime başlayıp borçlarımızı ödeyeceğiz…”

 Aşağı yukarı bir haftadır üretim yok. İşçilerin bir kısmını çıkardık, diğerleri izinde… Üretim kararı alınca geri çağıracağız. Ücretleri ödeniyor, herhangi bir sıkıntı yok.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑