parkinnn

Spor

KİRLİ ELLERİNİZİ FUTBOLDAN ÇEKİN!

Gebzespor camiasına yönelik çirkin saldırılara yönelik tepkisini yazılı bir açıklama ile dile getiren Gebze Birlik FK Başkanı Şener Yılmaz, hiçbir gücün futbolu kirletemeyeceğini söyledi.

5 Mart 2024 Saat: 17:33
KİRLİ ELLERİNİZİ FUTBOLDAN ÇEKİN!
KİRLİ ELLERİNİZİ FUTBOLDAN ÇEKİN!

Gebzespor camiasına yönelik çirkin saldırılara yönelik tepkisini yazılı bir açıklama ile dile getiren Gebze Birlik FK Başkanı Şener Yılmaz, hiçbir gücün futbolu kirletemeyeceğini söyledi.

Hafta sonu oynanan lig müsabakasında kafilemize yönelik futbolun centilmenlik kurallarının dışında insani hiçbir tarafı olmayan tutum ve davranışlara yönelik Gebze Birlik FK Başkanı Şener Yılmaz, yazılı bir açıklama yaparak Gebzespor düşmanlarını sert sözlerle uyardı.

Yılmaz açıklamasında şu sözlere yer verdi.

“ Hafta sonu oynanan Feriköy - Gebzespor maçında yaşanan centilmenlik dışı, sportmenliğe aykırı ve spor müsabakalarında görmek istemediğimiz çirkin olaylar dolayısı ile Feriköyspor yönetimini, taraftarlarını, ilçe spor müdürünü ve Gebzespor’umuza hatırlamak bile istemediğimiz olayların yaşanmasına sebep olan görevini layıkıyla yapamayan bütün yetkili mercileri şiddetle kınıyoruz.

Sporun; bir asırdan uzun bir zamandır birleştirici bir güç olduğunu, din, dil, ırk gözetmeksizin birçok farklı kökenden ve milletten sporcuyu da izleyiciyi de aynı çatı altında birleştirip, günümüz dünyasındaki bunca savaş, salgın hastalık, ekonomik sıkıntılara rağmen herkesi meşgul etmeyi başarabilmiş, sevindirebilmiş, eğlendirebilmiş çok önemli bir kültür olduğuna inanmaktayız. 

Gebzespor camiasının yöneticisinden taraftarına kadar bir bütün olarak şehrimize gelen her rakibine misafirperverlik ve centilmenlikle yaklaştığını ama gittiği hiç bir deplasmanda aynı misafirperverliği görmediğini üzüntü ile yıllardır gözlemlemekteyiz.

Geçtiğimiz yıl şampiyonluk mücadelesi veren takımımızın neredeyse bütün deplasmanlarda aynı sıkıntıyı yaşadığına, özellikle şampiyonluk maçı olarak adlandırdığımız ve kaybederek hedefimize ulaşamadığımız İnegöl Kafkasspor maçı öncesi, sonrası ve maç esnasında da çok ciddi şiddet içerikli düşmanca davranışlara mazur kaldığımız gibi bu senede aynı düşmanlıkların çok sevdiğimiz şehrimizin göz bebeği Gebzespor’umuza uygulanmaya devam ettiğini, önce Gölcükspor deplasmanında şimdide Feriköy deplasmanında maalesef şahit olduk. 

Gebzespor’umuzun bu çirkin olayların hiç bir zaman parçası olmayacağı gibi hedeflerinden de bu çirkin davranışlar ile asla taviz vermeyeceğinin bilincindeyiz. Ne kadar şanslıyız ki Gebzespor, işine aşkla sarılmış, gecesi gündüzü ile şampiyonluğa kilitlenmiş çok başarılı bir yönetime sahiptir. Camiamızın şampiyonluk sevincini yaşayacağından hiç şüphemiz yoktur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada 

Gebzespor camiasının ve yönetiminin yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. 

ŞİMDİ ŞAMPİYONLUK İÇİN BİRLİK OLMA KENETLENME GÜNÜDÜR. MORALİMİZİ YÜKSEK TUTARAK, KENETLENEREK ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ. TÜM TARAFTAR VE KENTİN DİNAMİKLERİ OLARAK BU HAFTA SONU TRİBÜNDE OLACAĞIZ

Hiçbir güç veya kitle Gebze kentini ve Gebzespor’umuzu alçakça tezgahlanmış kirli oyunlara alet edemeyecek. Futbol adına utanç duyduğumuz o bataklığın içinde hep yalnız kalacaklar. Biz ise bu sezonu şampiyon olarak tamamlayarak yeri mor, göğü ise beyaz renklere boyayarak 3. Lige çıkacağız. Gebzespor camiasının tüm unsurlarına en kalbi hislerimizle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, alçakça, sinsice tertip edilmiş futbola gölge düşüren kirli oyunların son bulmasını umuyoruz. Bu çırpınışlar, bu tezgahlar Gebzespor’un şampiyonluğunu engelleyemeyecektir. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑