parkinnn

Spor

Kocaelispor'da sessiz bekleyiş Kaynak: Kocaelispor'da sessiz bekleyiş

Ramazan Bayramı’nın ardından olağanüstü kongreye gidecek olan Kocaelispor’da iç transfer ve teknik direktör çalışmaları sürüyor Kaynak: Kocaelispor'da sessiz bekleyiş

6 Haziran 2017 Saat: 09:53
Kocaelisporda sessiz bekleyiş Kaynak: Kocaelisporda sessiz bekleyiş
Kocaelispor'da sessiz bekleyiş Kaynak: Kocaelispor'da sessiz bekleyiş

KOLLARI SIVADI

Kocaelispor’da olağan kongre sürecinin ardından gözler teknik direktör ve iç transfer çalışmalarına çevrilmişti. Geçtiğimiz günlerde, Can Emre Yücel, Mesut Özdemir, Burak Özbakır, Burak Süleyman, Mehmet Avcı, Kemal Can Aydemir ve Özgür Sürekçi ile biten sözleşmeleri, opsiyon kullanarak bir yıl daha uzatan Kocaelispor yönetimi, sözleşmesi biten diğer oyuncular için de kolları sıvadı.

 

İÇ TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Tecrübeli futbolculardan, kaptan Hamza Mutlu, Murat Başak, Sinan Pektemek, Kılıç Arslan Kopuz, Oğuzhan Türkmen ve Kadir Öge ile görüşmeler sürerken, futbolcularla anlaşma zemini aranıyor. Henüz transfer yasağını kaldıramayan yeşil siyahlı yönetim, iç transferi bir an önce tamamlayıp teknik direktör konusuna yoğunlaşmak istiyor.

 

HOCA KONUSU MERAKLA BEKLENİYOR

Sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eren teknik direktör Ümit Metin Yıldız ile yüz yüze görüşmeyen Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz’un, teknik direktör konusunda nasıl bir yol haritası izleyeceği yeşil siyahlı taraftarlar ve kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Yeni sezon hazırlıkları öncesinde, hoca konusunun da açıklığa kavuşması gerekiyor.

Kaynak: Kocaelispor'da sessiz bekleyiş

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑