parkinnn

Spor

Kocaelispor'un sırtı yere değmeyecek

Kocaelispor’un forma sponsorları arasına Akmis Grup’ta girdi. Kocaelispor’un sırt reklamında Akmis Grup reklamı yer alacak.

22 Kasım 2016 Saat: 14:57
Kocaelispor'un sırtı yere değmeyecek
Kocaelispor'un sırtı yere değmeyecek

Forma sponsorlarının tanıtım toplantısına, Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, yönetim kurulu üyeleri Çağrı Arslan, Barış Yavuz, Teoman Gençali, Sedat Köse, Efe Nalçacı ve Kocaelispor Kulüp Müdürü İlker Uzel  katıldı. Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, Akmis Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Karaalp’in yerine eşi Kübra Karaalp ve Akmis Grup Genel Müdürü Olgun Aksoy, Akmis VİP Müdürü Sercan Kahya, tanıtım toplantısında yerini aldı.

 

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ

Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, “Kocaelispor’u en iyi yerlere getirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Bugün Akmis Grup yetkilileriyle birlikte önemli bir anlaşmak yaptık. Bundan sonra daha güzel çalışmalarımız ile yolumuza devam edeceğiz. Akmis Grup’a bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Böyle gelen destekler ile Kocaelispor daha iyi yerlere gelecektir” dedi

KOCAELİSPOR KENTİ BİRLEŞTİRDİ

Akmis Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp iseİzmitli olan ve İzmit'te yaşayan bir iş adamı olarak Kocaelispor'a verdikleri destekten ötürü çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Kocaelispor yönetiminin çok önemli çalışmaları vardı. Zor durumda olan Kocaelispor'u kent ile hatta ülkeyle birleştirdiler. Öncelikle İzmitliyiz. Biz de kentin bir insanı ve bu kentte iş yapan birisi olarak bu heyecanda olmak istedik” dedi. Karaalp sözlerinin devamında, “Grup olarak çorbada tuzumuz olan olsun istedik. ‘Kazan kazan’ modeliyle bir proje geliştirelim istedik ve Kocaelispor'umuza sırt reklamı verdik. Bünyemizde bulunan şirketlerimizde Kocaelispor kombine ve üyelik kartı olan üyelerimize kampanyalar yaptık” diyerek sözlerini tamamladı. Yapılan törenin ardından Ruhi Karaalp, Kübra Karaalp ve Olgun Aksoy’a Kocaelispor formaları hediye edildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑