parkinnn

Güncel

Konak Hastanesi Gebze’de çok iddialı

GÖLGE- Geçtiğimiz yıl Gebze’de hizmete giren sağlık sektörünün iddialı isimlerinden Konak Hastanesi, Gebze’de rekabeti de hızlandırdı.

12 Ocak 2016 Saat: 17:47
Konak Hastanesi Gebze’de çok iddialı
Konak Hastanesi Gebze’de çok iddialı

Konak Hastanesi Başhekimi Dr. Erhan Çıplakgil, Gölge’ye yaptığı ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler verirken ,’’Gebze sağlık sektörünün lokomotifi oldu. İzmit’ten sonra Gebze’de de hastane açmamızın bir sebebi de İstanbul’a açılmak.’’ dedi.

Kurumsal Pazarlama ve İletişim Müdürü Çiğdem Şenüçler ile birlikte Gölge Medya’ya gelen Başhekim Çıplakgil, Konak Hastaneleri’nin Sakarya’da da yatırımları olduğuna değinerek, ‘’Gebze bizler için çok önemli. Hastalarımızın sağlığı önceliğimizdir. Hastaya sadece İlaç vermek, iğne vurmak değil, sağlığına kavuşturana dek yakından takip eden bir anlayışımız var. Sağlık sektöründe Gebze’de en iyi olmak için varız. Henüz burada çok yeniyiz, ama konusunda uzman olan bir ekibimiz ve yirmi yıllık Konak Hastanesi deneyimine sahibiz. İnsanların sağlığı bizler için çok önemli. Biz hastaları müşteri olarak değil, önce insan olarak görüyoruz. ‘’ şeklinde konuştu.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑