parkinnn

Ekonomi

KOTO’nun İtalya İş ve Yatırım Programı tamamlandı

Kocaeli Ticaret Odası’nın, üyelerinin dış pazarlara açılmasını sağlamak amacıyla düzenlediği İtalya İş ve Yatırım Programı tamamlandı. 4 gün süren İtalya programı boyunca birçok ikili iş görüşmesi gerçekleştiren KOTO üyes

1 Mart 2016 Saat: 11:39
KOTO’nun İtalya İş ve Yatırım Programı tamamlandı
KOTO’nun İtalya İş ve Yatırım Programı tamamlandı

KOTO’nun iş ve yatırım programları İtalya ile devam etti.  21. Meslek Komitesi’nin (Tekstil ve Giyim Grubu) talebiyle organize edilen, genel üye katılımına açılan ve her sektörden oda üyesi işadamının katıldığı İtalya İş ve Yatırım Programı 24-28 Şubat 2016 tarihlerinde gerçekleşti. İtalya programı çerçevesinde ilk olarak dünyanın moda ve tasarım başkenti olarak kabul edilen Milano’ya giden KOTO üyesi işadamları, programın ilk gününde Türk- İtalyan İşadamları Derneği ve ikinci gününde 250 bin üyesi bulunan Milano Ticaret Odası’nda görüşmeler gerçekleştirdi.

FUAR ZİYARETİ, İŞ GÖRÜŞMELERİ

Milano Ticaret Odası ile işbirliği protokolü imzalanması ve iki oda üyesi işadamlarının buluşturularak geniş kapsamlı B2B organizasyonları düzenlenmesi için görüşme yapan KOTO üyesi işadamları akabinde Moda Donna Fuarı’nı ziyaret ederek sektörün buradaki temsilcileriyle bir araya geldi. İtalya programına ülkenin bir diğer önemli ticaret şehirlerinden biri olan Venedik’te sürdü. Burada da Venedik Ticaret Odası ile görüşmeler ve ilgili sektör temsilcileri ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştiren heyet, iki ülke ticaretinin gelişmesi için çalışma yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Venedik’te de B2B gerçekleştirildi.  Kocaeli Ticaret Odası, İtalya İş ve Yatırım Programı’na katılan üyelerini de KOSGEB desteğinden yararlandırdı.

 

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑