parkinnn

Spor

Milletvekili Nail Çiler’in de izlediği maçı Şerifalioğlu kazandı

31. Gebze Basın Turnuvası çeyrek final maçında GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu’nun takımı ile eski GTO Başkanı, CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler’in takımı karşı karşıya geldi.

16 Ekim 2023 Saat: 13:42
Milletvekili Nail Çiler’in de izlediği maçı Şerifalioğlu kazandı
Milletvekili Nail Çiler’in de izlediği maçı Şerifalioğlu kazandı

Nefes kesen mücadele berabere sonuçlandı, penaltı atışları sonunda Şerifalioğlu tur atlarken, şehir dışında olduğu için mücadeleyi Hedef Tv’den takip eden Oğuz Şerifalioğlu, “sırtında Görkem Çiler yazan formalarla mücadele eden bir takımı elemek istemezdik ama sonuçta turnuva bu, böyle bir eşleşme oldu. Görkem bizim de canımız, kardeşimiz, kendisini bir kez daha rahmetle anıyoruz, İnşallah kupayı da alarak, Görkem’e hediye edeceğiz” dedi.

SEVGİ BAŞKAN’DAN EKSTRA PRİM

Uzun yıllar Görkem Çiler ismi ile düzenlenen ve bu yıl da Görkem’i anarak, 31. Yılına giren Basın Turnuvası’nda önceki gece nefes kesen bir mücadele yaşandı. CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Dernek Başkanı Alper Demir, GTO Yönetim Kurulu Üyesi Adem Yıldırım, TGF Başkan Yardımcısı Levent Altun’un da izlediği maçta Görtan Otomotiv ile Şerifalioğlu takımı karşı karşıya geldi. 31. Gebze Basın Turnuvası Ana Sponsoru STS Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Köksal’ın da takip ettiği mücadele karşılıklı gollerle 4-4 sona erdi. Penaltı atışları sırasında ise sahaya inen Görtan Otomotiv Başkanı, GTO Yönetim Kurulu Üyesi Sevgi Çiler, takımına ekstra prim vaad ederken, attığı golle maçı uzatmalara taşıyan Aytaç Uçar penaltı atışından yararlanamayınca, Görtan Otomotiv Çeyrek Final de turnuvaya veda etti.

HEPSİ BİZİM TAKIMIMIZ

Karşılaşmayı büyük bir heyecanla takip eden CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, karşılaşma öncesi çeyrek finalin bir diğer maçı olan Darıca İlçe Sağlık ve Gebze Belediyesi takımlarını da tebrik edip, başarı dilerken, kendi maçlarının ardından oynanan maçta da Tamsan ve Martek takımlarına başarı diledi. Çiler, “burada böylesi güzel bir atmosferin olması her şeyden önemli. Takımımız tur atlasın, penaltılarda şans bizim çocuklardan yana olsun isterdik ama olmadı. Oğuz kardeşimizin takımı kazandı, kendilerini kutluyor, final yolunda başarılar diliyoruz. Tüm takımlarımıza yürekten ve tüm samimiyetimizle başarı diliyorum, çünkü bu turnuvada mücadele eden takımların hepsi bizim takımlarımız. Sakatlıkların olmadığı, tatsız olayların yaşanmadığı bir turnuva olmasını diliyorum” dedi.

SIRTINDA GÖRKEM ÇİLER YAZAN FORMALAR

Bu yıl kurduğu takımla şampiyonluğa göz kırpan Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, il dışında olduğu için bu özel mücadeleyi, Hedef Tv ekranlarından takip etti. Şerifalioğlu, “sırtında Görkem Çiler yazan formayla mücadele eden bir ekibi yendiğimiz için üzgünüz. Görkem bizim de evladımız, kardeşimizdir. Kendisini bu vesile ile bir kez daha rahmetle anıyorum. Bu turnuva da zaten çoğunluğu dostlarımız, kardeşlerimiz, Nail abim, Sevgi ablam benim gerçek abim ablamdır. Ama bu bir turnuva ve böyle eşleşme oldu. Bundan sonra daha dikkatli ve özverili mücadele edeceğiz, turnuva sonunda şampiyon olarak, bu yıl ki kupayı Görkem kardeşimiz için kazanmak istiyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑