parkinnn

Güncel

Öz-Ka’dan uluslararası başarı

Amerikalıları Gebze’de ev sahibi yaptı

11 Ocak 2016 Saat: 17:24
Öz-Ka’dan uluslararası başarı
Öz-Ka’dan uluslararası başarı

GÖLGE- Son günlerde Gebze’de gerçekleştirdiği  gayrimenkul  projeleriyle  dikkat çeken  Öz-Ka Gayrimenkul,  şimdi de Amerikalıları Gebze’de ev sahibi yapıyor.

Bursa Orhangazi’de yaptığı çok sayıda konutla ismini  ülke genelinde duyuran, Yalova Belediyesi’nin  taşerönliğini de yapan Gebze merkezli Öz-Ka Gayrimenkul’ün çıtasını yükselttiğini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı  Yılmaz Kaya, çalışmaları hakkında Gölge’ye bilgi verirken, ‘’Amacımız  sektörümüzde lider marka olmak. ‘’ dedi.

KISA SÜREDE BÜYÜDÜLER

2011 yılında Çayırova’da  sahaya indiklerini  ve kısa sürede gayrimenkul sektörünün güvenilir ismi haline geldiklerine dikkat çeken Kaya, 10 kişilik danışman kadrosu ile hizmet verdiklerini,  her bir personelin mesleki eğitimden geçirilip sertifika aldıklarını vurguladığı açıklamasında  gayrimenkul sektörüyle ilgili önemli değerlendirmeler de yaptı.

100 AİLEYİ EV SAHİBİ YAPTILAR

Yılmaz Kaya, ‘’Şekerpınar , Mutlukent ve Mustafapaşa’da 100 aileyi ev sahibi yaptık. Öz-Ka olarak inşaat sektöründe  proje geliştirip hayata geçiriyor, ayrıca bunların satışıyla da bizzat kendimiz ilgileniyoruz. Böylece alıcının daha ekonomik fiyatlarla lüks daireler almasının önünü açıyoruz. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz birbirinden değerli projeler ve elde ettiğimiz güven, Öz-Ka’yı  lider marka haline  getirmeye başladı.’’ şeklinde konuştu.

BİRÇOK ALANDA AKTİFLER

Gıda, ye-iç ve yapı market alanlarında da hizmetleri olduğunu vurgulayan  Öz-Ka Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz  Kaya,  Yalova’da Çinkay Grup ile geliştirdikleri ortaklıkla o bölge de belediyeye hizmet verdiklerine de dikkat çekti.

GÜVEN EN BÜYÜK KAZANCIMIZ

Kaya özetle şöyle konuştu; ‘’Gayrimenkul sektörü eskiye göre daha disiplinli ve donanımlı hale geldi. Tüketicinin talepleri ve beklentileri değişti. Daha modern çizgilerle benzenmiş çağdaş yapılar öne çıkıyor. Biz, Öz-Ka olarak bu beklentileri karşılamak için varız. Yaptığımız konutlar ekonomik olduğu kadar modern mimariyi yansıtıyor. İlgi görmemizin bir sebebi de taahhüt ettiğimiz sürede teslim etmemiz.  Öz-Ka Grup olarak yerel marka oluşturmak ve lider olmak tek hedefimizdir. Tüm  Arge çalışmalarımızda bu yöndedir. Ayrıca çantacı emlakçıların piyasadan çekilmesi taraftarıyız. Çıkan yeni yasayla gayrimenkul firmalarının disipline edilmesini destekliyoruz.’’

AMERİKALILAR GEBZE’DE OTURACAK

Kaya, açıklamasının sonunda uluslararası çalışmalar gerçekleştirdiklerini anlattı. Amerikalı ailelere Gebze’den daire sattıklarını, Amerikalıları Gebze’de oturtacaklarını dile getiren Kaya,  sektörde en iddialı firma olduklarına şu sözlerle ifade etti; ‘’ Amerika’da yaşayan, orada iş dünyasında çok tanınan Erol Döner isimli bir dostumuz var. Onun girişimleriyle beş Amerikan vatandaşına Gebze’den beş daire sattık. Yılın belirli zamanları gelip Gebze’de yaşayacaklar. Böylece Gebze’mizin tanınmasına da katkı sunmuş olacağız. Öz-Ka ismi Amerika’da bilinen marka olacak.’’

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑