parkinnn

Güncel

Putin'den Avrupa'ya çağrı

Rusya lideri Putin, Avrupa’daki komşularının ilişkileri geliştirebilmesi için çıkarlara saygılı davranma koşulunun olduğunu söyledi.

11 Ocak 2016 Saat: 16:38
Putin'den Avrupa'ya çağrı
Putin'den Avrupa'ya çağrı

Alman Bild gazetesinin sorularını yanıtlayan Rusya lideri Putin, Avrupa'daki bölünmenin kaynağının 'eylemsizlikte' yattığını söyledi. Berlin Duvarı'nın yıkılması sonrası Avrupa'nın ihtilafların önüne geçmek için hiçbir şey yapmadığını söyleyen Putin, "Rusya o dönemde çıkarlarını savunabilseydi, dünya daha dengeli olabilirdi" dedi.
 
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Alman Bild gazetesine 5 Ocak'ta Soçi kentinde verdiği mülakatta, NATO ve AB’den Rusya karşıtı yaptırımlar, Almanya ilişkileri ve Kırım'a kadar geniş bir yelpazede soruları yanıtladı.

'BERLİN DUVARI YIKILDI AMA GÖRÜNMEZ DUVARLAR DOĞU'DA'

En başından beri her şeyin yanlış yapıldığının altını çizen Putin, “Avrupa’daki bölünmenin üstesinden gelmeye çalışmadık. 25 yıl önce Berlin Duvarı yıkıldı, ama Avrupa’daki bölünme giderilmedi. Görünmez duvarlar Doğu’ya kaydı. Bu da gelecekteki karşılıklı eleştiri, yanlış anlaşılma ve krizlerin zeminini hazırladı” ifadelerini kullandı.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑