parkinnn

Güncel

Tebrikler size çocuklar!

Cahit Elginkan Anadolu Lisesi öğrencileri, düzenledikleri anlamlı kermesten anlamlı bağış yaptı

14 Ocak 2016 Saat: 13:31
Tebrikler size çocuklar!
Tebrikler size çocuklar!

Kocaeli İzmit İlçesi Cahit Elginkan Anadolu Lisesi 11- E sınıfı öğrencileri kimsesiz çocuklar yararına kermes düzenledi. Evde hazırladıkları yiyecekleri kermes için getiren öğrenciler, buradan kazandıkları parayı Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlayacak.

 

KERMES DÜZENLEDİLER

Cahit Elginkan Anadolu Lisesi öğrencileri tüm ülkeye örnek olacak bir davranış sergiledi. Zorluklar altında yaşayan kimsesiz çocuklara yönelik kermes fikrini okul yöneticilerine ileten 11-E sınıfı öğrencileri, olumlu cevabı alınca kolları sıvadı. Tüm sınıf öğrencileri evlerinde yapabilecekleri yiyecekleri belirtti. Böylece kermes için getirilecek yiyecekler muhtaç çocuklara ulaşacak olmasının mutluluğuyla hazırlandı.

 

KİMSESİZ ÇOCUKLARA ULAŞACAK

Anlamlı etkinliğe imza atan öğrenciler evden getirdikleri malzemeleri yine okuldaki öğrencilere sundu. Tüm öğrenciler kermese ilgi gösterdi. Yönetici ve öğretmenlerin de destek verdiği kermeste tüm öğrencilerin heyecanı ise görülmeye değerdi. Kermesten bin liralık sembolik bir para toplayan öğrenciler, Çocuk Esirgeme Kurumu sayesinde bu miktarın kimsesiz çocuklara ulaştıracak olmalarının mutluluğunu yaşadı.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑