parkinnn

Ekonomi

TÜKSİAD hedef büyüttü

GÖLGE- Son günlerde gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları ve yeni yapılanmasıyla dikkat çeken TÜKSİAD, iş adamlarını bir araya getirecek önemli bir organizasyona hazırlanıyor.

5 Nisan 2016 Saat: 14:22
TÜKSİAD hedef büyüttü
TÜKSİAD hedef büyüttü

Kısa adı TÜKSİAD olan Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği ,  12 Nisan’da  gerçekleşecek forumla Türkiye-Kore arasında iş bağlantıları sağlamak için düğmeye bastı. Ramada Otel’de gerçekleşecek olan  formla Türk ve Kore’li işadamlarına ev sahipliği yapacak olan TÜKSİAD, Gebze’nin tanıtımına da önemli ölçüde  katkı sunacak.

KAPIMIZ HERKESE AÇOK AMA SEÇİCİYİZ

Diğer yandan  TÜKSİAD  Başkanı Nürettin Aslantürk, Genel Sekreter Canay Gümüşlü Safi , Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Kurt , İsmail Keskin ve Yahya Kahraman  Gölge Medya’ya yaptıkları ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. .

Başkan Aslantürk, amaçlarının Gebzeli iş adamlarına yeni ticari alanlar açmak olduğunu, TÜKSİAD’ın Türkiye’nin önde gelen derneği olması yönünde çalıştıklarını belirterek kapılarının herkese açık olduğunu, ancak seçici davrandıklarını söyledi. Aslantürk, ‘’Saygın, ahlaklı, başarılı iş adamlarımızı bünyemize katıyoruz. Seçici davranarak çok daha kaliteli bir portre oluşturuyoruz. ‘’ dedi.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑