parkinnn

Ekonomi

Turizmciler Akmis Seyahat’ta buluştu

Kocaeli’de faaliyet gösteren otellerin temsilcileri ve turizmciler Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp’in daveti ile Akmis Grup yönetim binasında toplandı.

3 Mart 2016 Saat: 14:38
Turizmciler Akmis Seyahat’ta buluştu
Turizmciler Akmis Seyahat’ta buluştu

Gerçekleşen toplantıda Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Kraalp, Akmis Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Karaalp, Akmis Grup Genel Müdürü Olgun Aksoy, Akmis Grup’un turizm acentesi olan Heykel Turizm’in Müdürü Özge Göksu, Akmis VİP Müdürü Sercan Kahya ve Healtpath Müdürü Bülent Gök hazır bulundu. Yahya Kaptan’da bulunan Akmis Grup Yönetim binasında gerçekleşen toplantıya İzmit Ramada Plaza Genel Müdürü Cengiz Caner, Wellburn Otel Genel Müdürü Sinan Tepeçalı, Kartepe Green Park Otel Genel Müdürü Önder Sıkıcıoğlu, Luxor Garden Genel Müdürü Mert Kazdal, Emex Otel Genel Koordinatörü Cihan Emeksiz, İmperial Part Otel Genel Müdürü Nevra Sağlam, Güral Sapanca Otel Satış – Pazarlama Müdürü Uğur Aydın, La Flora Otel Satış Sorumlusu Sema Bozacı, The Ness Otel Ön Büro Müdürü İbrahim Büyükacar ve Rezervasyon Müdürü Eray Ural katıldı.

 

TURİZMCİLER SORUNLARINI KONUŞTU

Gerçekleşen toplantıda turizmciler, Kocaeli’de faaliyet gösteren turizm merkezlerinin ve otellerinin sorunlarını tartıştı. Gerçekleşen toplantılarda turizmciler, yerel yönetimlerin de turizmcileri desteklemesi gerektiğini savundu. Buna dair çalışmalarını anlatan turizmciler, projelerin gerçekleşmesi ve desteklenmesi durumunda, Kocaeli’nin sadece sanayi şehri olarak değil aynı zamanda bir turizm kenti olarak anılabileceğini savundular. Turizmciler gerçekleşen toplantının sonunda toplantıların sürdürülmesi konusunda görüş birliğine vardı.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑