parkinnn

Güncel

Yılmaz Uçak ‘’ Kırmızı’’ ile geri döndü

GÖLGE- Gebze’de siyaset ve ticaret dünyasında geniş bir kesim tarafından tanınan, CHP Kocaeli eski il yöneticisi Yılmaz Uçak, yirmi yıl aradan sonra restaurant işletmeciliğine geri döndü.

14 Ocak 2016 Saat: 16:36
Yılmaz Uçak ‘’ Kırmızı’’ ile geri döndü
Yılmaz Uçak ‘’ Kırmızı’’ ile geri döndü

En son Eskihisar’da hizmet veren Yüzyıl Restaurant’ı işleten ve işletmecilik anlayışı ile beğeni toplayan Yılmaz Uçak, yıllar sonra Kırmızı Restaurant’la yeniden ye-iç sektörüne adım attı. Gebze Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nejat Kar ile birlikte Bayramoğlu’nda bulunan Kırmızı Restaurant’ın işletmeciliğini alan Uçak, ‘’İlk günkü heyecanı yaşıyorum. Kazandığımız tüm deneyimi şimdi Kırmızı Restaurant’ta müşterilerimizin hizmetine sunacağız. Çok leziz ve uygun menülerimizle restaurant anlayışını değiştirecek, dostlarımızı en iyi ortamda ağırlayacağız.’’ dedi.

 Diğer yandan dün kapılarını basına açan Kırmızı Restaurant’ın işletmecilerinden Nejat Kar ise mekan hakkında bilgi verdi. Bayramoğlu Fatih Sultan Mehmet Caddesi No:229 adresinde faaliyet gösteren Kırmızı Restaurant’ın zengin mutfağıyla iddialı olduklarını söyleyen Kar, 170 kişilik restaurantın nişan, güğün, iş yemekleri gibi özel günlerde de müşterilerin hizmetindeolduğunu söyledi. 

Kar, ‘’Son derece modern mimariyle donatılmış olan restaurantımızda hafta sonları canlı müzik bulunacak. Buna rağmen fiyatlarımız piyasanın çok altında. 50-60-70 liralık menülerimiz var. Mekanımız, güvenilir ve kaliteli olmasının yanı sıra fiyatlarımızın da uygun olması tercih sebebi olacak. 55 araçlık otoparkımız da mevcut. Havuzumuzda müşterilerimizin hizmetinde. Bizler Kırmızı Restaurant’ta önce müşteriye hizmeti ilke edindik, para kazanmak sonra gelir. Tüm dostlarımızı, damak zevkine düşkün olanları aileleriyle birlikte ağırlamaktan mutluluk duyacağız şeklinde konuştu. 

Öte yandan Kırmızı Restaurant’ın resmi açılışı töreninin önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtildi.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑