Güncel

Yüksel Ercan : Önceliğimiz ülke sorunları

İyi Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, iktidara geldiklerinde önceliğin ülke sorunlarına verileceğini söyledi.

16 Mart 2023 Saat: 15:28
Yüksel Ercan : Önceliğimiz ülke sorunları
Yüksel Ercan : Önceliğimiz ülke sorunları

İyi Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, iktidara geldiklerinde önceliğin ülke sorunlarına verileceğini söyledi. Ercan, ''Bizim tek derdimiz ülkemizin iyi olması. Küçük bir azınlığın değil, misak-i milli sınırlarında yaşayan herkesin iyi olmasını sağlayacağız.'' dedi.

Ülkücü camianın yakından bildiği , Kocaeli'nde geniş bir kesimce tanınan gazeteci-yazar Yüksel Ercan, '' Otuzbeş yılı aşkındır Gebze'de yaşıyorum. Bölgemizin birikmiş sorunlarına vakıfım ve çözüm yollarını da yıllardır yazıyorum anlatıyorum. Ama gelin görün ki, bir arpa boyu yol katedilemedi. İçim sızlıyor. İktidarın bezeriksiz ekonomik politikaları, vurdumduymaz dış politikaları güzel vatanımıza her geçen gün zarar veriyor. Gün iyi olma gündür. Hep birlikte Türkiye'yi iyi yapacağız.'' sözleriyle iktidara yüklendi.

Yerel yönetimleri  beceriksizlikle suçlayan İyi Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Ercan, ''Gebze'nin halini görüyorsunuz, insan trafiğinden çok araç trafiği var. Araçlar kaldırımlarda park ediyor. Kent  sahipsiz, işin ehli insanlar yönetimde değil. Çarpık kentleşme, karadüzen imarlaşma almış başını gidiyor. '' şeklinde konuştu.

Aday adaylığı konusunda Gölge'ye özel açıklamalar yapan Yüksel Ercan, '' Bu yöndeki talepleri değerlendirdik, nasip dedik yola çıktık. Takdir Allah'ın karar sayın genel başkanımızın. Kısmetimizde varsa ilimize, ilçemize ve Türkiye'mize hizmet etmek için elimi taşın altına koymak için yola çıktım. Altmış yılı aşkın ömrümün tüm deneyimlerini, bilgi birikimimi iyi yolda, iyi arkadaşlarımla hizmete çevirmek istiyorum. Şunu iyi bilin ki bu millet inşallah 14 Mayıs'ta gereğini yapacak. Sıralama, liste  derdi olmadan karınca kararınca üzerime düşen ne varsa,  sonuna kadar yerine getirmenin çabası içerisinde olacağım.Umudumuz Allah'tır. '' dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑