parkinnn

Güncel

Abhazya turizmi için imza attılar

Akmis Seyahat’in turizm acentası olan Heykel Turizm ve Abhazya’nın önde gelen turizm ve seyahat acentası Arısta Tur, Abhazya’ya Türkiye’den turist seyahati için işbirliği yaptı.

27 Kasım 2015 Saat: 10:01
Abhazya turizmi için imza attılar
Abhazya turizmi için imza attılar

Abhazya’nın Türkiye Ekonomik ve Ticaret Temsilcisi Ruhi Karaalp’in yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Akmis Seyahat’in turizm ve seyahat acentası olan Heykel Turizm ile Abhazya’nın önde gelen turizm ve seyahat acentası Arısta Tur arasında protokol yapıldı. İzmit’te gerçekleşen imza törenine Akmis Grup Genel Müdürü Olgun Aksoy ve Abhazya’da faaliyet gösteren  Arısta Tur Sahibi Arısta Namık Deniz katıldı. İkili düzenlenen protokol sözleşmesine birlikte imza attı. Akmis Grup Genel Müdürü Olgun Aksoy protokol ile ilgili, “Türkiye’de 500 bini aşkın Abhaz asıllı yurttaşımızın yaşadığı biliniyor. Anavatan hasretiyle Abhazya’ya gidenler ulaşımda sorunlar yaşayabiliyordu. Bu konuda Abhazya’ya gitmek isteyen tüm turistleri Abhazya’ya ulaştırma anlamında Arısta Tur ile birlikte çalışacağız. Bu çalışmanın Türkiye ayağını bir oluşturacağız. Abhazya ayağını ise Arısta Tur üstlenecek” dedi.

ABHAZYA GÖZDE TURİZM MERKEZİ HALİNE GELDİ

Abhazya’da faaliyet gösteren Arısta Tur’un sahibi Arısta Namık Deniz ise yapılan anlaşmayla ilgili, “Heykel Turizm Abhazya’ya gitmek isteyen herkese yardımcı olacak. Biz Abhazya’da edindiğimiz tecrübe ile Abhazya’da misafirlerimizi karşılayacağız ve tüm ihtiyaçlarında yanlarında olacağız. Böyle bir anlaşma yapıldığı için çok mutluyuz. Abhazya turizmin gözde merkezleri haline geldi. Bu anlaşma ile daha çok turistin Abhazya’ya ulaşabileceğini düşünüyoruz. Bu anlamda Ruhi Karaalp ve Olgun Aksoy’a teşekkür ediyorum” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑