parkinnn

Güncel

Ak Parti Dilovası Eğitimini Tamamladı

AK Parti Dilovası Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırlamış olduğu program doğrultusunda Ak Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerine Sandık Eğitim Programı düzenlendi. Sandık Eğitim Programına Ak Parti Dilova

8 Ekim 2015 Saat: 12:07
Ak Parti Dilovası Eğitimini Tamamladı
Ak Parti Dilovası Eğitimini Tamamladı

SEÇİM SANDIKTA KAZANILIR

Sandık Eğitim Toplantısının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut,"  Bölgemiz ve milletimiz adına önemli bir seçim dönemini siz teşkilat mensubu arkadaşlarımızla birlik ve beraberlikle geçiriyoruz.Seçim çalışmaları kapsamında ilk aşamada 12 mahallemizin sandık danışma meclisi üyeleriyle bir araya geldik.Birazdan Seçim İşerinden sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız ve İl Yöneticimiz sizlere detaylı bilgi aktaracaktır.Çok değerli teşkilat mensuplarımızın hatırından çıkarmaması gereken en önemli şey şudur ki; 'Seçim Sandıkta Kazanılır.Gerek eğitimlerde gerek seçim dönemi içerisinde emek harcayan tüm ak ailemize ve siz değerli sandık müşahitlerimize teşekkürlerimizi sunuyor, çalışmalarımızın Milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum' dedi.

SANDIĞA SAHİP ÇIKALIM

Sandık eğitimi hakkında bilgilendirmede bulunan  Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman, önümüzdeki genel seçimlerin önemine işaret ederek, “Dilovası'nın üzerine düşen görevi layığıyla yerine getirecektir.” dedi. Seçimlerde sandık yönetiminin hakları hakkında bilgilendirme yapan Yaman, sandık kurulu üyelerinin, müşahitlerin ve okul sorumlularının oy verme günü oyla saatinden en az 1 saat önce sandık başında hazır olması gerektiğinin altını çizdi.  ayrıca, sandık müşahitlerin temel görevleri ve sorumluluklarını anlattı.

SANDIK EĞİTİMİ ŞART

Her alanda eğitimin şart ve gerekli olduğunu belirten Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, " İlçe kadın kolları başkanlığına yeni arkadaşlarımız katılmıştır. Arkadaşlarımızın birçoğu yeni olduğu için bu eğitimleri yapma ihtiyacı duymuş bulunmaktayız. Seçimin Sandıkta kazanıldığını çok iyi bildiğimiz için yeni gelen arkadaşlarımıza ve sandık başında görev alacak arkadaşlarımıza görevleri hakkında bilgilendirmekle beraber teşkilat adabı ve davranış kurallarını da bu eğitimde vermekteyiz” dedi.

SANDIK SONUÇLARI DÖRT YILIN ÖZÜDÜR

Seçim günü 4 yılın envanteridir diyen Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya," Müşahitlerin önemli görevleri var. Özellikle müşahit kartlarını yanında taşımaları lazım. Bizim işimiz sayım esnasında geçerli olduğu geçersiz sayılan AK Parti oylarına itiraz etmek ve düzeltmek. Sandık sonuç tutanakları, 4 yılın özüdür. Müşahit şikayet hakkını kullanmalı. Bütün arkadaşlarımız görev yerini terk etmeyecek” ifadelerine yer verdi.

Yaklaşık 1.5 saat süren sandık kurulu eğitimi katılımcılarla karşılıklı soru cevap eşliğinde devam etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑