parkinnn

Güncel

Ak Parti SKM'den Hacı Ziyareti

Ak Parti Dilovası Skm programları kapsamında Hacdan dönen hacıları evlerinden ziyaret etti. Ak Parti Dilovası Skm programları kapsamında Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Skm Yönetimi,

3 Ekim 2015 Saat: 18:16
Ak Parti SKM'den Hacı Ziyareti
Ak Parti SKM'den Hacı Ziyareti

Ak Parti Dilovası Skm programları kapsamında Hac'dan dönen hacıları evlerinden ziyaret etti.

Ak Parti Dilovası Skm programları kapsamında Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Skm Yönetimi, hac farizasını yerine getiren hacıları evlerinde ziyaret etti.

Hac vazifesinin İslam'ın önemli şartlarından biri olması dolayısıyla çok önemli olduğunu belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Hac gitmeden önce sizleri dualarla uğurlayıp hayırlısıyla dönmenizi temenni etmiştik. Gönderdiğimiz bütün Hacı adaylarını tekrar Hacı olarak aramızda görmek bizleri sevindirdi. Gücü yeten her Müslüman bu kutsal görevi yerine getirmeli" dedi.

Kutsal topraklardan dönen hacıları evlerinde ziyaret eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Skm Yönetimi'nin ziyaretinden büyük memnuniyet duyan hacılar ise kutsal topraklarda yaşadıkları anılarını paylaştı.

Evlerinde ziyaret ettiği hacılara hayırlı olsun dileklerinde bulunan Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, "Hacılarımızla bir araya gelip, orada yaşadıklarını dinledikçe sanki oradaymışız gibi huzur buluyoruz. Hacılarımızı bu kutsal görevi yerine getirdikleri için kutluyor, 'hayırlı olsun' dileklerimizi ifade ediyoruz."  dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑