parkinnn

Güncel

AK Parti'liler bu nikahta buluştu

Çayırova Belediyesi Başkan Yardımcısı Fikrîye Çelik’in oğlu Serdar Çelik’in nikâh şahidi olarak Gebze’ye gelen AKP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

12 Ekim 2015 Saat: 14:59
AK Parti'liler bu nikahta buluştu
AK Parti'liler bu nikahta buluştu

Ayten ve İlhan Bucağa çiftinin güzel kızları Ceren ile Fikrîye ve Abdullah çiftinin yakışıklı oğlu Serdar bugün gerçekleştirilen nikâhla dünyevine girdiler. Gebze Kent Kültür Merkezi’nde gerçekleşen nikâha AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Kocaeli Milletvekili adayları Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Halit Çokan, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, AK Parti Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur, Eyüp Ayar, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası belediyesi meclis üyeleri, Çayırova Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri, AK Parti il ve ilçe yöneticileri ve partililer ile Ayten ve İlhan Bucağa çifti ile Fikrîye ve Abdullah çiftinin eş, dost, yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

ÇELİK VE AKP’LİLER ŞAHİT OLDU

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in genç çiftin nikâhı kıyarken nikâh şahidi olarak ise AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Kocaeli Milletvekili adayları Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Halit Çokan, AK Parti Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur, Eyüp Ayar, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti

Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan oldu.

OĞLAN ELDEN GİTTİ

Nikâhın ardından genç çiftin evlilik cüzdanını AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik verirken yaptığı konuşmada, “Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyor bir yastıkta kaçasınlar. Evlenen genç kızların en çok anne ve babaları üzülür ve ağlarlar. Ben onları teselli etmek için şunu söyleyeyim Kayseriler der ki kız evden gider oğlan elden gider. Esas ağlaması gereken Fikrîye Hanım ve Abdullah beydir. Bu müessese önemli bir müessesedir. Görev ve sorumluluklarımızın 2 katına çıktığını ancak haklarımızın azaldığını bir müessesesidir. Bu cüzdanı Ceren hanıma veriyoruz. Allah mesut ve bahtiyar etsin" dedi. Nikâhın ardından davetliler genç çifte takı taktı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑