parkinnn

Güncel

Altay İhtisas’ta İsmail Altay yeniden başkan

Kurulduğu günden beri Gebze’de 12 bin sporcu yetiştiren Altay Spor İhtisas Kulübünün Pazar günü yapılan olağan genel kurul toplantısında, İsmail Altay yeniden başkanlığa seçildi.

20 Ekim 2015 Saat: 12:24
Altay İhtisas’ta İsmail Altay yeniden başkan
Altay İhtisas’ta İsmail Altay yeniden başkan

BUGÜNE KADAR 12 BİN SPORCU YETİŞTİRDİK”
Kulübün Gebze’deki spor salonunda yapılan genel kurul öncesinde selamlama konuşması yapan Kickboks milli takım hocalarından İsmail Altay “30 yıldır Gebze’de sporcu yetiştiriyoruz. Kuruluşumuzdan bu tarihe kadar çok sayıda Dünya şampiyonu, Avrupa şampiyonu ve Türkiye şampiyonlarının da aralarında bulunduğu 12 bin sporcu yetiştirdik. Bu konuda emeği geçenlere ve bizimle birlikte çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
 
“YÖNETİCİLER DUYARSIZ”
Yerel ve genel yöneticilerin amatör sporlara karşı son derece duyarsız kaldıklarını belirten İsmail Altay, “Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan koruma adına verdiğimiz bu mücadelede maalesef siyasetçilerimiz ve yöneticilerimiz tarafından yalnız bırakılmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Gençliğimizin kötü alışkanlıklardan kurtulması adına bu tür spor kulüplerinin daha fazla desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz” diye konuştu.

İSMAİL ALTAY YENİDEN KULÜP BAŞKANI SEÇİLDİ
Konuşmaların arkasından yapılan İhtisas ve Spor Kulübünün yeni yönetimi için seçim yapıldı. Yapılan seçimler sonucu İsmail Altay, kulüp başkanlığına tekrar seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine Yüksel Ercan, Zeki Gündüz, İlhami Şimşek, Erdal İlgün, Serdar Suci ve Murat Turan seçilirken; Denetleme Kurulu Başkanlığı da Lokman Bulut, Murat Kanlı ve Mustafa Çelik’ten oluştu. Yeni seçilen yönetim kurulu önümüzdeki günler içerisinde toplanarak kendi arasında görev bölümü yapacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑