parkinnn

Güncel

Aydın Ünlü: Devleti ayağa kaldırmalılar

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Erdoğan ve Davutoğlu, devletin azametini gösterecek yürekliliği, yıkılan milli güvenliği ayağa kaldıracak iradeyi derhal, gecikmeksizin göstermelidirler” dedi

12 Ekim 2015 Saat: 14:36
Aydın Ünlü: Devleti ayağa kaldırmalılar
Aydın Ünlü: Devleti ayağa kaldırmalılar

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP il binasında ülke genelinde yaşanan olaylar için basın açıklamasında bulundu. Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP İl kadın Kolları Başkanı Özgen Keçeci ve il yöneticilerinin de katıldığı açıklamada Ünlü, “Bu saldırı açıkça Türkiye’ye ve toplumsal dirliğimize yapılmıştır. Gerek Erdoğan, gerekse de devamlı kamu düzeninden bahseden Davutoğlu, devletin azametini gösterecek yürekliliği, yıkılan milli güvenliği ayağa kaldıracak iradeyi derhal, gecikmeksizin göstermelidirler” dedi.

BU SEFER ANKARA’DA SAHNE ALDILAR

Açıklamasında Ünlü, “Teröristler ülkemizin kalbine nişan almıştır. 2 ayrı canlı bomba saldırısında resmi açıklamalara göre 95 vatandaşımız hayatını kaybetmiş 246 vatandaşımızın tedavisi devam etmektedir. Bu elim ve kahredici tablo tam bir yıkımdır. Teröristler, arkasında duran ve azmettiren güçler, 20 Temmuz’da meydana gelen Suruç saldırısından sonra bu defa da maşaları vasıtasıyla Ankara’da sahneye çıkmışlardır. Bu saldırı açıkça Türkiye’ye ve toplumsal dirliğimize yapılmıştır.

CAN VE MAL GÜVENLİĞİ KALMADI

Suruç’taki menfur saldırının bir benzerinin Ankara’da tekrarlanması, buna çanak tutulması, olası terörist provokasyonlarının ağırdan alınması, yeni bir faciaya davetiye çıkarmıştır. Canlı bombalar başkentimize kadar gelebilmeyi göze almışken, güvenlik ve istihbarat kurumlarının bundan habersiz kalmaları, bir başka sorgulanması, üzerine gidilmesi gereken sorumsuzluk ve ihmalkârlıktır. Maalesef vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği kalmamıştır. Teröristler her an her yerde sivillere kastedebilecek bir potansiyel eylem gücüne sahip olduklarını göstermişlerdir.

NAMUS BORCUDUR

AKP’nin terörle kurduğu taviz ve teslimiyet temelli ilişki ağı, milletimizi can evinden vurmuş, kandan beslenenlere cesaret aşılamıştır. Türkiye, AKP’nin teröre sempatik ve sıcak bakışının, dış politikadaki tarafgir ve gayri milli yaklaşımın bedelini ödemektedir. Ülkemizin geleceği hiç olmadığı kadar risk altındadır. Gerek Erdoğan, gerekse de devamlı kamu düzeninden bahseden Davutoğlu, devletin azametini gösterecek yürekliliği, yıkılan milli güvenliği ayağa kaldıracak iradeyi derhal, gecikmeksizin göstermelidirler. Böylesi bir vahşetin kaynak ve dayanaklarını etraflıca değerlendirmek, Suruç’tan başlayarak Ankara’ya kadar iz sürerek Türkiye düşmanlarını deşifre etmek, AKP’li seçim hükümetinin namus borcudur” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑