parkinnn

Güncel

Aytemiz Petrol indirimle açıldı

Türkiye’de en hızlı büyüyen akaryakıt dağıtım şirketlerinden biri olan 310 bayisi ile faaliyet gösteren, Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş. Kabaoğlu Mahallesi Umuttepe yolu No:4’te hizmete açıldı

8 Ekim 2015 Saat: 12:01
Aytemiz Petrol indirimle açıldı
Aytemiz Petrol indirimle açıldı

Türkiye’nin tüm bölgelerinde 310 bayisi ile faaliyet gösteren, Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş. Kabaoğlu Mahallesi Umuttepe yolu No:4’te hizmete açıldı. 2007 yılından bu yana kendi firmaları Bertek Şirketler Grubu ile inşaat sektörüne yapı denetim hizmeti veren inşaat mühendisleri Murat Emeksiz ve Tolga Berber’in sahibi olduğu Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş’de açılışa özel kampanya yeniyıla kadar devam edecek.

YÜZDE 9 İNDİRİM

İnşaat Mühendisleri Odası üyelerine, öğretim görevlilerine ve öğrencilere ekstra indirim uyguladıklarını söyleyen Emeksiz, “ Kısa bir süre önce hizmete giren istasyonumuzda açılışa özel kampanya düzenledik. Tüm akaryakıt ürünlerinde yeni yıla kadar yüzde 9 indirim uyguladık.Amacımız, araç sahiplerinin akaryakıtta kaliteyi, güveni ve rekabetçi fiyatları Aytemiz ile deneyimlemeleri sağlamak” dedi.

ÜCRETSİZ OTO YIKAMA

İkinci istasyonu açmanın gurunu yaşadıklarını söyleyen ve Aytemiz Petrol İstasyonu hakkında bilgi veren Emeksiz, “İstasyonumuzda akaryakıt alışverişi dışında müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıma sunduğumuz diğer yan hizmetlerimizde mevcut. İstasyonumuzun içinde 7/24 açık market,tuvalet ve akaryakıt alan herkese ücretsiz oto yıkama hizmeti var. İlerleyen günlerde istasyonumuzun içinde bulunan cafeyle beraber lastik hizmetimiz başlayacak” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑