parkinnn

Güncel

Başkan, ‘’AR-GE ve teknolojiye önem verelim’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, MARKA Genel Sekreterini makamında misafir etti.

10 Eylül 2015 Saat: 12:22
Başkan, ‘’AR-GE ve teknolojiye önem verelim’’
Başkan, ‘’AR-GE ve teknolojiye önem verelim’’

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Mustafa Ayhan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi olan İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, MARKA Genel Sekreterliğine atanan Mustafa Ayhan’a yeni görevinde başarılar diledi.

 

“GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), kamu, özel ve sivil toplum kuruluşları arasında işbirliği sağlayarak bölgenin kalkınma stratejilerini hazırlamasıyla etkin bir pozisyona sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Görüşmede kaynak ve potansiyellerinin etkin kullanılmasıyla, kalkınmayı hızlandırmak ve küresel rekabette güçlendirmek amacıyla çalışmalar yürütülmesinin önemine vurgu yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum. Kentimizin ve girişimcimizin önünün açılmasıyla birlikte inanıyorum ki güzel işler başarılacaktır” dedi.

 

KAYNAKLAR ETKİN KULLANILMALI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu görüşmede, “Yerel kaynakların yerinde kullanılması, ekonomik ve sosyal gelişmeyi hızlandırmasının yanı sıra rekabet gücünü artırmak temel amacımız olmalıdır. AR-GE ve teknolojiye, nitelikli iş gücü sağlayacak eğitim olanaklarına önem vermeliyiz. İnanıyorum ki, MARKA bu konuda üzerine düşen görevi yerine getiriyor, getirecektir” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑