ak darıca
ak parti gebze

Güncel

Başkan Bıyık’tan 15 Temmuz’un 10. Yılında Birlik Mesajı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 10. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik beraberlik mesajları vererek 15 Temmuz 2016 gecesinde Türk milletinin vatanına, bayrağına ve demokrasisine sahip çıka

14 Temmuz 2026 Saat: 18:50
Başkan Bıyık’tan 15 Temmuz’un 10. Yılında Birlik Mesajı
Başkan Bıyık’tan 15 Temmuz’un 10. Yılında Birlik Mesajı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 10. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Muzaffer Bıyık, 15 Temmuz 2016 gecesinde Türk milletinin vatanına, bayrağına ve demokrasisine sahip çıkarak tarihe altın harflerle yazılan büyük bir destana imza attığını ifade etti. 15 Temmuz’un, millet iradesine zincir vurulamayacağının tüm dünyaya gösterildiği tarihi bir dönüm noktası olduğunu belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Aziz milletimiz, o karanlık gecede canı pahasına meydanlara çıkarak demokrasiye sahip çıkmış, hain FETÖ darbe girişimini birlik ve beraberlik içinde bertaraf etmiştir. Tıpkı Çanakkale’de, Sakarya’da ve Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi 15 Temmuz’da da milletimiz eşsiz bir kahramanlık örneği sergilemiştir” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZIN KARARLI DURUŞU DİRENİŞE GÜÇ VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz gecesi ortaya koyduğu kararlı duruşun milletin direnişine güç verdiğini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yapılan çağrı, milletimizin iradesiyle birleşmiş ve milyonlar demokrasi nöbeti için meydanlara akmıştır. Milletimiz, lideriyle birlikte hareket ederek Türkiye’nin geleceğine sahip çıkmış, hainlere geçit vermemiştir. O gece ortaya çıkan birlik ve beraberlik ruhu, bugün de ülkemizin en büyük gücüdür” diye konuştu.

DEMOKRASİMİZE SAHİP ÇIKMAK ORTAK GÖREVİMİZDİR

15 Temmuz’un üzerinden 10 yıl geçmesine rağmen aynı inanç ve kararlılığın dimdik ayakta olduğunu vurgulayan Başkan Muzaffer Bıyık, “Şehitlerimizin emaneti olan bu güzel vatanı korumak, demokrasimize sahip çıkmak ve gelecek nesillere güçlü bir Türkiye bırakmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu vesileyle 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, aziz milletimizin Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü saygıyla selamlıyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑